Кметовете на Кюстендил и Дупница канят Местан за казуса "Бат Сали"

  • 20 октомври 2014 17:26

  • 2081
  • 1
Кметовете на Кюстендил и Дупница канят Местан за казуса "Бат Сали"
© Булфото

Кметовете на общините Кюстендил и Дупница Петър Паунов и инж. Методи Чимев изпратиха покана до централата на ДПС и до лидера на движението Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в за решаване на следизборния казус "Бат Сали", съобщи БНР.

Поканата към Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в е за среща в Кюстендил в сряда, на която да бъде обсъден проблемът с мандатите за народни представители от ДПС от 10-и избирателен район. Предмет на срещата ще са възможните решения по повод създалото се обществено напрежение относно мандатите за народни представители от 10-и избирателен район.

Уверени сме, че като лидер на политическа партия "Движение за права и свободи" и като български гражданин няма да останете безучастен към възникналия проблем, се посочва в поканата.

Независимо дали Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в ще се отзове на писмото на двамата градоначалници, обявеният за утре протестен митинг на пл. "Велбъжд" остава. Той се организира от недоволни граждани и от инициативен комитет, а не от общините.

Повече от 20 хиляди подписа са събрали кюстендилци и дупничани против мандат на ДПС от региона. И двата града държат "депутат от ДПС в бъдещото Народно събрание от Кюстендилска област да не положи клетва и парламентът да е от 239 народни представители".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2081 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.06.09 | 08:49

1
Циганина си е Циганин?Същество без корени и РОДИНА???

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини