Мъж заплаши да скочи от покрива на поликлиника в Пловдив (снимки)

  • 20 октомври 2014 15:02

  • 1697
  • 2
Мъж заплаши да скочи от покрива на поликлиника в Пловдив (снимки)
© Булфото

Мъж заплаши да скочи от покрива на поликлиниката в район "Тракия" в Пловдив. Той е на 36 години и живее в един от блоковете в близост до здравното заведение, съобщи БТА.

Около 11,40 часа мъжът се покатерва по странична стълба на покрива на ДКЦ-5 и започва да крещи и ругае, разказаха очевидци. Служители на поликлиниката подават сигнал на тел. 112. Човекът заплашва, че ако извикат полиция, ще скочи от покрива.

Районът е отцепен от униформени. На място пристигат и два автомобила на Пожарната, които да свалят мъжа със стълба, ако се наложи. Психолози на полицията преговарят с мъжа до 13,40 часа и го убеждават да слезе. Първоначално той отказва да разговаря с тях и започва да ги заплашва и да хвърля дрехите си.

Впоследствие слиза и, според очевидци, започва да бяга. Полицаи го отвеждат в психолаборатория на МВР. Според свидетели на  инцидента, мъжът е употребил алкохол.

От полицията отказаха подробности с уточнението, че се касае за "човешка история". Мъжът има психически проблеми.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1697 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.10.21 | 11:54

1
Що не го оставихте да полети.Той човека е имал мечта да се превърне в свободна гарга.

2014.10.21 | 11:58

2
Хората са изнервени от мизерния живот и неуредиците,това е истината,най-лесно е да ги обяват за луди.Но според психиатритите и тяхната наука,нормални хора няма,всеки е луд малко или много,а този и е бил пиян.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини