Сладки с марихуана за деца в Колорадо на Хелоуин

  • 20 октомври 2014 12:04

  • 1853
  • 1
Сладки с марихуана за деца в Колорадо на Хелоуин
©

Масово производство на сладки с марихуана е отбелязано в навечерието на Хелоуин в щата Колорадо, предаде РИА Новости.

Полицията в град Денвър е пуснала видео с предупреждение. В клипа собственик на магазин за търговия с продукти от канабис разказва как производители на сладкарски изделия напояват продукцията си с масло от растението, от което се добива лекият наркотик. Властите на столицата на щата призовават родителите да гледат какви лакомства носят децата им след като са обиколили къщите в нощта 31 октомври срещу 1 ноември. "Ако родителите се усъмнят, че в в сладките, събрани в Деня на вси светии, има упойващи вещества, възрастните да изземат храната от своите наследници", призовават авторите на видеото.

Колорадо е първият американски щат, в който бе легализирана марихуаната. Всеки навършил 21 години жител на щата има право да съхранява 28,33 грама от лекия наркотик или да отглежда шест растения. До узаконяването се стигна след като на референдум, проведен заедно с президентските избори, спечелени от Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият, на 6 ноември 2012 г., жителите на щата се обявиха за узаконяването на марихуаната.

Притежанието на канабис бе легализирано преди две години чрез референдуми и в щатите Вашингтон и Масачузетс.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1853 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.10.23 | 00:10

1
те пък децата ще чакат сладките с марихуана да стигнат до родителите. А родителите пък като я изземат тази храна, хич няма да й простят. Хаххахаах

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини