Простреляха десетокласник в бедрото

  • 20 октомври 2014 11:17

  • 1336
  • 1
Простреляха десетокласник в бедрото
©

Десетокласник от гимназията по облекло в Дупница е прострелян в бедрото, докато играел футбол в двора на ОУ „Климент Охридски”, съобщава struma.bg.

В събота около 18,00 часа 15-годишният Роберто Христов играел в двора на училището. Изведнъж той усетил пареща болка в бедрото, сякаш го е ухапала пчела. Щом погледнал обаче, видял, че анцугът му е окървавен. Роберто веднага е откаран в болница. Рентгеновата снимка показала, че в бедрото му има сачма. По чудо не е засегнала костта на бедрото.

За инцидента е уведомена полицията в Дупница, а на място в болницата пристигнал заместник-началникът на полицията в Кюстендил Ивайло Дамянов. Сачмата е извадена от ортопеда д-р Сотир Караилийски и ще служи за веществено доказателство. Криминалисти издирват стрелеца.

„Някои от младежите, които се събират в двора на училището, карат мотори и вдигат шум. Били са заплашвани със саморазправа, но моят брат не кара мотор", заяви братът на ранения Роберто,Мартин.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1336 1

Коментари 1

Добави коментар
Курви сбогом

2014.10.21 | 00:02

1
Голям праз! Новото поколение на България трябва да бъде като родителите си, а те всичките на това ги учат и такива искат да ги направят, одобряват такива прояви. Честито! Сърбайте си попарката!

Добави коментар

Водещи новини