Експерт: Всички носим отговорност за инцидентите с асансьори

  • 20 октомври 2014 07:39

  • 1338
  • 1
Експерт: Всички носим отговорност за инцидентите с асансьори
©

Проверката на асансьорите не е спирала. Последният инцидент в София е много неприятен. Трима наши колеги работиха цяла нощ на мястото на инцидента.

Това каза в сутрешния блок на БНТ Валентин Чиликов от Държавната агенция за метрологичен и технически надзор. В този инцидент не става въпрос за стар асансьор. Той е в експлоатация от 4 години, а е произведен преди 7 години. Този асансьор е бил без предпазен щит. Факт е също така, че хората са провели самоинициатива и едва след нещастния случай, са потърсили специализирана помощ. екипът техници е пристигнал за 10 минути и са установили смъртта на мъжа, каза още Чиликов. Проблемите са много. Най-често срещаният е кражбата на части от асансьори. Всички носят отговорност за инцидентите с асансьори. Имаме колеги, които вече са уволнени дисциплинарно. Фирмите за надзор и ползвателите също носят отговорност. Всички са абдикирали от тези проблеми, завърши той.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1338 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.10.20 | 15:24

1
и каква вина нося аз ,след като плащам всичко и всеки път А панела и асансьора са по-възрастни от мен Поддържащата фирма само прибира парата и отчита "ОК"

Добави коментар

Водещи новини