Цацаров за готвен атентат срещу Пеевски: Това беше срамна грешка на прокуратурата

  • 19 октомври 2014 19:08

  • 3026
  • 0
Цацаров за готвен атентат срещу Пеевски: Това беше срамна грешка на прокуратурата
©

Може би не действаме елегантно, но действаме ефективно - с претърсвания, разпити, изземвания на документи. Прокуратурата не моли, а изисква. Това каза главният прокурор Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в пред БТВ по повод действията на прокуратурата около Корпоративна търговска банка (КТБ).

Главният прокурор посочи, че трябва да се изчака да стане готов докладът на одиторите на БНБ за състоянието на КТБ. Иван Искров да не крие доклада, посочи Цацаров. Самият той не знаел какво пише в него. "За да не оставим убеждението, че някой е действал в интерес на някого, а друг крие нещо - нека това, което пише в доклада, бъде представено публично. Тогава ще стане ясно дали сме действали ефективно", коментира Цацаров.

Действията срещу евентуалните "убийци" на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на главният прокурор определи като "срамна грешка на прокуратурата". "За мен това обвинение беше грешка. Това е твърде срамна грешка на прокуратурата", призна Цацаров. Той призова онези които твърдят, че висши длъжностни лица са действали под влиянието на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на в разследването на негови" убийци" или са били направлявани по някакъв начин от въпросния човек, да кажат имената на тези прокурори и следователи.

Под похлупака, държан над КТБ, ще се окаже дупка и ще стане ясно колко хора са се хранили от тази дупка, коментира още Цацаров. Той обеща, че някои ден имената на тези хора ще станат ясни, но в момента не може да ги разкрие, тъй като това представлява следствена тайна. "Няма да скрия нито един разпит и документ", закани се Цацаров и бе категоричен, че финансовият интерес няма партиен цвят.

Запитан дали познава Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на главният прокурор отвърна, че го познава така, както и много други лица - Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и други. Двамата са се запознали в Народното събрание, подчерта Цацаров.

Бих се притеснил, ако някога чуя похвала от устата на Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в. Тогава може би ще се притесня, че върша нещо нередно“, така Цацаров отговори на обвиненията на Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в, че е джобно ножче в ръцете на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на. Относно призива на Петков да подаде оставка главният прокурор отвърна с атака, като припомни на бившия вътрешен министър за „срещи на басейна „Спартак“, за срещи с „оперативно интересни братя“ и свърза тази му активност с политическа цел.

Обвиненията на Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и в същата посока Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в обясни с предизборна тактика и желание да бъде „политически забелязан“ и „политически консумиран“ от страна на Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и. В тази връзка той препоръча на Кънев да има по-обмислено поведение като изяви пред тези, които са го избрали, с тактиката на „извиване, пукане, чупене на ръце“. Отговаряйки все пак на въпроса на водещия той ли е човекът на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на, Цацаров направи ретроспекция на годините на своя мандат, като посочи, че през различни периоди той е би обявяван ту за човек на Цветанов, ту за човек на Борисов, после на Пеевски и обобщи, че легендата продължава.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3026 0

Свързани новини

Свързани галерии

Водещи новини