Осман Октай: Има интерес от политическа криза в страната ни

  • 19 октомври 2014 18:22

  • 6128
  • 0
Осман Октай: Има интерес от политическа криза в страната ни
©

Ситуацията, която се разви около КТБ се развива сега и около "Виктория". Целта е да се създаде нова по-голяма банка. Това се прави от едни и същи играчи. Това каза бившата дясна ръка на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от Осман Октай пред Сашо Диков.

Той посочи, че е прогнозирал задаващите се проблеми в КТБ още през февруари. Според Осман Октай, основната отговорност по казуса КТБ носят БНБ и целия екип на Иван Искров. Бившият втори човек в ДПС посочи, че още през февруари станало ясно, че КТБ действа като пирамида и това ще доведе до сериозни проблеми.

Той прогнозира, че ако коалициите, задкулисните договорки и нестабилното управление в България продължат и след изборите, то няма да има воля дори за търсене на решение по казуса КТБ. Тази банка няма да фалира, в противен случай ще повлече цялата икономика на страната.

Нищо случайно не се случва в обществото ни. Експериментът да се постави Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на за шеф на ДАНС е имал за цел да се разделят службите, за да се отслабят.

В момента по-голяма е вероятността да няма правителство, смята Октай. Според него, ако е имало намерение да се състави правителство, ГЕРБ нямаше да се държат по този начин. Ако се постигне споразумение между ГЕРБ и РБ ще си оттегля думите. Ако Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г отиде и предложи правителство на малцинството, 100% съм убеден, че ще гласуват това, но ще го спъват при всяко негово действие. Всички трябва да му признаем, че той е единственият който иска да си сложи главата на дръвника и това му прави чест, смята Окрай.

Единствените, които могат да осигурят управлението са ГЕРБ и РБ, ако това не се случи трябва да се върне мандатът.

Българският гражданин е ядосан от правителството на Орешарски, а когато е ядосан той е активен. Отдръпването на избирателите беше заради наводненията в Аспарухово, Добрич, Мизия, взривовете - тогава хората повтаряха, че няма държава. Още '90-та година на кръглата маса този преход беше заложен да е такъв - черен. В една малка държава нищо случайно не се случва. Ако сега ГЕРБ имаше мнозинство и имаше стабилно правителство щеше да се промени политиката геостратегически. Много добре познавам политиката на Анкара, виждаме кризата в Урайна, напрежението в Близкия Изток, в Турция - някой има интерес в България да има нестабилност, убеден е Осман Октай.

Аз реагирах остро, защото не искам моите деца и внуци да са заложници на геостратегическа криза, да плащат за нов възродителен процес, увери Октай.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
6128 0

Свързани новини

Свързани галерии

Водещи новини