Иво Редбула – тайният любовник на Зорница Линдарева

  • 18 октомври 2014 07:13

  • 10130
  • 1
Иво Редбула – тайният любовник на Зорница Линдарева
©

Златотърсачката Зорница Линдарева връхлетя с мощен силиконен скок в живота на поредния богаташ. Манекенката, който стана популярна като любовница на Стефан Манов - Тачо за ужас на съпругата му Евгения Калканджиева, сега е пренасочила еротичната си енергия към мъж с прякор Иво Редбула, пише "Всеки ден".

Креватното завоевания на Линдарева не е сред актуалните софийски тарикати и за него се знае много малко. Освен като предприемач и представител на световната марка, направил енергийната напитка „Ред Бул" най-търсената у нас, личният му живот остава встрани от клюкарските хроники. Все пак успяхме да научим, че зад прякора на новия мъж до манекенката с ренесансова гръд вероятно се крие Ивайло Тодоров. Това е човекът, който пръв е започнал да внася тонизиращото безалкохолно преди цели три петилетки.

За него е писано, че през 2000 г. се опитал да уреди българско турне на балканската фолк икона Лепа Брена. Към момента обаче не е ясно от какъв бизнес Иво Редбула поддържа на прилично ниво банковите си сметки, тъй като от 2007 година „Red Bull" има нов дистрибутор. И до момента висококофеиновата течност, наблъскана и с таурин се внася от компанията за бутилирана вода и безалкохолни напитки „Девин" АД.

„Роденото в Тайланд кенче отдавна не е в бизнес фолиото на Иво. Понеже много държи да остане анонимен, бизнесменът не е сред героите на жълтите вестници", обясниха нашите източници.

Последвайте канала на

Novini.bg
10130 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.10.21 | 15:22

1
Редбула, питбула, бре все животни ли бе. аман.

Добави коментар

Водещи новини