Слави Бинев: Още няма коалиция, има превъзбудени журналисти

  • 17 октомври 2014 18:58

  • 2155
  • 3
Слави Бинев: Още няма коалиция, има превъзбудени журналисти
©

Все още коалицията между ГЕРБ и ПФ не е факт. Засега имаме постигане на съгласие по определени точки, само половината път е изминат. Някои журналисти просто се превъзбудиха. Това обяви Слави БиневСлави Бинев Славчо Пенчев Бинев, по известен като Слави Бинев,  е роден  в град София в семейството на от Патриотичния фронт по БНТ.

Ние имаме 10 точки, от които няма да отстъпим, категоричен е патриотът. Смятам, че ако бъдат приети тези точки пътят ще бъде хванат веднъж завинаги. Няма човек, който да не се е губил, поясни той, но посочи, че сега имаме шанс да хванем пътя, каза Бинев.

Според политикът има необходимост да бъдат наказани, хората виновни за разграбването на държавата. Нужно е да има политици с понесена отговорност. Превантивната мярка ще накара следващите да се замислят дали ще вършат други нарушения. Продължавам да имам подозрително отношение към личността на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, заяви Бинев. Аз не се интересувам от това дали някой се е променил, ние поставяме точки и ако някой мръдне от тях ще сбърка, увери Бинев. Трябва да има правила, по които всички да живеем.

Ако искаме да имаме държава със стабилност и да вървим напред, глупаците трябва да бъдат наказани, а добрите да бъдат възнаградени. Хората подменили вота на българите трябва да са наказани. Гласът на Патриотичния фронт иска справедливост, подчерта Слави БиневСлави Бинев Славчо Пенчев Бинев, по известен като Слави Бинев,  е роден  в град София в семейството на.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2155 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2014.11.15 | 12:25

1
ama i ti si edna kurva....kato boiko...
Бойко

2014.11.15 | 12:26

3
Не като Бойко,а като теб.Долна и разкрачена.
кукулкан

2014.11.15 | 12:25

2
Бинев, защо си въобразяваш,че нещо зависи от теб?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини