ГЕРБ насрочи преговорите с Атака

  • 17 октомври 2014 16:25

  • 1758
  • 4
ГЕРБ насрочи преговорите с Атака
©

Преговорният екип на ГЕРБ ще проведе консултации с представители на ПП „Атака“ на 18 октомври, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Срещата ще се проведе в зала „Запад“ на Народно събрание от 13:00 часа.

След края на консултациите е предвиден брифинг за медиите.

Възможно е тези консултации да не се състоят, тъй като лидерът на "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа пожела на тях да присъстват медии, което от ГЕРБ не одобриха. Преговорният екип дава брифинг след срещите.

"Ако нашата среща с ГЕРБ не се излъчва по медиите, също няма да участваме. Не мога да преразказвам какво ще си говорим час-два или четири часа, както беше при БСП. Ние сме за прозрачност. Екипът на "Атака" за преговорите е ясен. ГЕРБ трябва да предложат прозрачност, а не задкулисие. Нека на нашата среща присъстват камери", коментира Сидеров по-рано през седмицата.

"Ние не отиваме да искаме министерски места, както другите партии. За нас най-важното е прозрачността. ГЕРБ вече доказаха своето колониално поведение. За тях най-важно било санирането. Те не искат да разговарят за цената на тока и другите наболели социални проблеми. Искаме прозрачност, за да може всеки българин да включи телевизора и да види: Сидеров иска това, Бойко Борисов иска онова. Сега трябва да стоим тука четири часа. Участвал съм на такива съвети и там винаги има едни безсмислени изказвания с много думи, категоричен беше лидерът на националистите. След края на тази среща може да ви отрежат от задаването на въпроси", предупреди лидерът на "Атака".

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1758 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2014.10.17 | 19:59

4
Волен е най-голямата мъжка курва, родила се някога.
Intel® Core™ i5-4670K

2014.10.17 | 19:59

3
И сега АТАКА ще откажат всички ,защото искат коалиция само със ДПС и БСП ;))))))))))
Lyubo Lapangelov

2014.10.17 | 19:59

2
Волене,като вземеш куфара с парите(искай ги от Бойко само в рубли),метни нещо и насам,че умрях от глад...Откога не си ми плащал!?!
Иван Иванов

2014.10.17 | 19:59

1
Атака са женски полови органи и ги е страх да отидат на срещата, и си мислят някви оправдания, защото знаят, че ще се изложат като ббц!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини