Зорница не издържа, вика адвокат. Майката на Вулева разплака Кучкова

  • 16 октомври 2014 21:06

  • 10479
  • 5
Зорница не издържа, вика адвокат. Майката на Вулева разплака Кучкова
©

Людмила Захажаева влезе с танцова стъпка във "ВИП Брадър". Още в самото начало тя започна с конфликт. Тъй като влезе заедно с кучето си, Елена Кучкова изказа притеснение от това къде ще ходи до тоалетна. Майката на Албена и се изрепчи: "На възглавницата ти и нищо не можеш да направиш. То е животно".

Елена не й остана длъжна и също и отговори, но г-жа Захажаева бързо я накара да млъкне. След като осъзна безсилието си Кучкова се разплака.

Пие ли? Трезв човек, може ли да роди Албена Вулева, коментира Тачо.

По-рано днес Зорница Линдарева непрестанно мрънка и е на крачка да лиши съквартирантите от всичко - храна, вода и т.н заради това, заради мисията на Жени и Тачо, в която той се въплъти в ролята на диктатор, показа Нова телевизия.

Оправдание за това нейно поведение е шамарът, който Тачо й заби преди седмици. "Не мога да изпълнявам нищо, имам свои съображения, разберете ме. Ако трябва ще вляза в изповедалнята и ще чакам адвоката си. Искам да изляза", заяви Зорница.

"За какво трябва да се подчинявам. Стига сега, упражнения за малоумници и игри за идиоти ще правя", изригна бившата любовница.

Албена Вулева побесня от факта, че може да провали мисията и я посъветва да се държи по-зряло и да не позволява един шамар да я срине психически.

След това Зорница продължи с изцепките. Тя отказа да стане права докато другите пееха химна и бе вкарана в затвора. "Няма да се подчинявам на някакъв, който е завършил осми клас", изригна брюнетката. Зори не спря до тук и настрои останалите съквартиранти за бунт срещу диктаторите Жени и Тачо.

Тази стъпка на Зори изпокара за пореден път Евгения и Стефан. Тачо обвини половинката си, че заради нея мисията им се изплъзва.
 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
10479 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2014.10.25 | 13:56

5
Как? Пневматичен чук в устата ли?

2014.10.24 | 13:24

4
Това курве няма ли кой да го изчука че да миряса?

2014.10.20 | 13:35

2
Taq za chukane ne stava ama s kef da i napulnish ustata s edin k..............f l .........a .
чобан

2014.10.21 | 15:33

3
тая дърта курва руска нагла трябва някой да и разбие главата с метална тръба
RUSNAK

2014.10.17 | 15:24

1
DAVAI LYUDA,MUY S TEBYA

Добави коментар

Водещи новини