Галакси Инвестмънт Груп представя ключовите си проекти пред инвеститори

  • 16 октомври 2014 14:09

  • 1704
  • 1
Галакси Инвестмънт Груп представя ключовите си проекти пред инвеститори
©

Сериозен инвеститорски интерес към офисните си проекти отчита Галакси Инвестмънт Груп на участието си в изложението EXPO REAL, което се проведе наскоро в Мюнхен.

Компанията представи редица свои проекти, като инвеститорите са особено привлечени от София Бизнес Тауър и новата офисна сграда, която ще се изгражда в Пловдив. Българският пазар на офис площи бележи сериозно раздвижване през последната година, прогнозите на експертите за неговото развитие са положителни, а международните инвеститори са привлечени от стабилните наеми. На пазарът на офиси в Пловдив в момента търсенето на офиси клас А надвишава предлагането.

В резултат на засиленото търсене, компанията „Галакси Инвестмънт Груп” стартира проект на офис сграда, която да отговори на всички технически и функционални изискванията на компании работещи в сферата на аутсорсинг и информационни технологии. Проектът ще се изгражда на два етапа. Сградата има шест офисни етажа с осигурени места за паркиране. Разположена е на един от най-комуникативните булеварди в Пловдив - „Свобода”, само на 5 минути от центъра на града и на 10 мин от магистрала Тракия. Очакванията на инвеститора са тя да бъде мястото за разполагане на офисите на компании, които все повече се спират на Пловдив като място за развитие и разширяване на своя бизнес.

Последвайте канала на

Novini.bg
1704 1

Коментари 1

Добави коментар
Lila

2014.10.16 | 17:01

1
eiii, kakva moderna sgrada

Добави коментар

Водещи новини