Фризьорка облицова колата си с коса (снимки)

  • 15 октомври 2014 15:00

  • 3415
  • 1
Фризьорка облицова колата си с коса (снимки)
©

Италианска фризьорка има най-косматата кола в света, след като облицова всеки квадратен сантиметър от нея с коса. Рунтавият ФИАТ 500 не само помогнал на собственичката си - 44-годишната стилистка Мария Лучия Муньо – да спечели бас отпреди 4 г., но и да спечели признание от Книгата на Гинес.

През 2010 г. приятелка на Мария й подхвърлила, че не може да покрие колата си с коса. Фризьорката обаче приела предизвикателството и заедно с помощника си изкарала 150 часа в пришиване на коса към всяка възможна част от интериора и екстериора на колата. Тя обаче не е използвала косите на клиентите си, а е поръчвала цели кашони от Индия, пише "Новинар".

Фризьорката не само е доволна от резултата, но и през смях споделя, че сега колата й напълно отговаря на професията си. Въпреки че получила признание от Гинес за най-космат автомобил, Мария решила да подобри рекорда си, като изработила 20-килограмови пеперудени криле от коса, които прикрепила към покрива на колата. Това е символ на свободата и мира по света, обяснява фризьорката.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
3415 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.10.16 | 15:39

1
ей ся ако я омаже и с лайна, я признавам! а има ли въшки???

Добави коментар

Водещи новини