Условна присъда за бургазлия за заснемане и притежаване на порнографски снимки

  • 15 октомври 2014 10:06

  • 1313
  • 1
Условна присъда за бургазлия за заснемане и притежаване на порнографски снимки
©

Наказание "12 месеца условно лишаване от свобода при три години изпитателен срок и глоба в размер на 1000 лв." наложи Районният съд в Бургас на Валентин Донев.

Това съобщиха от пресцентъра на съда, предаде БТА. Донев е признат за виновен, че на 11 април 2012 година в дома си в Бургас направил две цветни снимки, изобразяващи интимни отношения между две момичета, ненавършили 18 години. Признат е за виновен и в това, че е държал за себе си тези порнографски материали като записи чрез компютърна система.

Според обвинителния акт подсъдимият уговорил момичетата да ги снима, за да ги предлага на клиенти на сексуални услуги. По време на снимките, те били под въздействие на наркотично вещество. През същия ден той прехвърлил снимките на компютъра си и ги държал там до изземването им от полицията. Присъдата подлежи на обжалване и протест пред Окръжния съд в Бургас.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1313 1

Коментари 1

Добави коментар
Noviq

2014.10.15 | 18:21

1
Не разбирам защо ще го съдят - той се явява работодател за тези момичета. Освен това и си признава - значи е добронамерен, доблестен българин. Нещо в "съдебната" ни система има сбъркано.

Добави коментар

Водещи новини