Учителка на Ана-Мария: За 2 години не съм я виждала да се съблича

  • 09 октомври 2014 09:27

  • 3023
  • 3
Учителка на Ана-Мария: За 2 години не съм я виждала да се съблича
©

Не съм виждала Ана-Мария да се съблича. Детето няма как да ги измисли нещата, които говори. Тя няма умствените възможности да ги измисли тези неща. Аз съм потресена. Това каза пред БТВ Даниела Йорданова, която е била учителка на Ана-Мария в продължение на две години.

„Ана е чистосърдечна, наивна. Тя умствено е на развитието на 4-5-годишно дете. Не съм я виждала за 2 години да прави такива неща – да се съблича, да си сваля дрехите. Понякога е ставала по време на час, за да си вземе нещо, но това е нормално за дете със специфични нужди. Потресена съм от цялата история”, каза учителката.

Педагожката посочи, че децата с аутизъм могат да са гениални в дадена област, но не са в състояние да се обслужват сами. Според нея семейството не би могло да си измисля, тя ги познава като мили и спокойни хора.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3023 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2014.10.26 | 23:22

3
Как е възможно някой да подлага на съмнение разказа на това детенце. Срамота е! Само хора без морал и честност могат да го направят.
Дидо

2014.10.26 | 23:22

2
Аз пък от друго се възмущавам. Когато индивид с инициали Х.Ю. го хванат да краде, в новините съобщават, че гражданинът Х.Ю. е хванат да краде еди къде си. А тук става въпрос за изнасилено дете, те му показват снимка, казват му името, че уточняват и къде учи. Какви са тия медии бе? Вие срам нямате ли?!
баба Евро

2014.10.26 | 23:22

1
Това е така, ама още никой не я е чул да разказва

Добави коментар

Водещи новини