"Туин пийкс" се завръща с 9 нови епизода (видео)

  • 06 октомври 2014 20:44

  • 3317
  • 1
"Туин пийкс" се завръща с 9 нови епизода (видео)
©

"Туин Пийкс" - сериалът на Дейвид Линч и Марк Фрост от началото на 90-те години, често наричан революция в създаването на телевизионни поредици, ще се завърне през 2016 г. в програмата на "Шоутайм", съобщава "Холивуд Рипортър", позовавайки се на телевизионния канал.

Създателите на сериала работят над сценария за нови девет епизода, които трябва да бъдат режисирани от Линч и ще излязат в началото на 2016 година, за да съвпаднат с 25-годишнината от излъчването на последния епизод от поредицата.

Пред "Варайъти" Марк Фрост коментира, че сюжетните линии ще продължат оттам, където внезапно прекъснаха в тази серия, но действието ще се развива в днешно време.

"Почитателите на шоуто, които се почувстваха ограбени от края му преди всички тези години, ще харесат продължението. Надяваме се, че и много други, които не са били още в Туин Пийкс, ще бъдат също толкова заинтригувани."

Сериалът, в който агентът на ФБР Дейл Купър разследва странната смърт на гимназистката Лора Палмър в привидно обикновеното и спокойно американско градче Туин Пийкс, спря след два сезона, излъчени през 1990 и 1991 г. в Щатите и скоро след това в България.

Оттогава слуховете и надеждите за неговото възраждане не са прекъсвали, въпреки многократните изявления на Линч в полза на обратното, пише "Дневник". По-рано през годината режисьорът пусна на пазара блу-рей бокс сет с всички епизоди и неизлъчвани материали от поредицата и игралния филм "Огън, следвай ме".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3317 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.10.28 | 12:18

1
от тоя филм нищо не разбрах

Добави коментар

Водещи новини