Максимално бързо изплащане на обезщетения в Горни Лом започва УНИКА

  • 02 октомври 2014 18:15

  • 1638
  • 0
Максимално бързо изплащане на обезщетения в Горни Лом започва УНИКА
© Булфото

УНИКА България ще изплаща максимално бързо обезщетения по застраховката "Трудова злополука" за работниците в завода за боеприпаси в Горни Лом, съобщиха от застрахователната компания.

От дружеството изказват дълбоко съчувствие и съболезнования към пострадалите и близките на жертвите.

Застрахователят е организирал приоритетно обслужване на исковете за обезщетения вследствие на инцидента в завода за боеприпаси, се посочва в съобщението. Собственикът на завода, фирма "Видекс" АД, има сключена полица в ЗК "УНИКА Живот" АД за Задължителна застраховка "Трудова злополука" за работници и служители в предприятието, изброени в поименен списък.

Застрахователното покритие и размерът на обезщетенията по полицата са в съответствие с действащото законодателство и са регламентирани чрез Наредбата за задължително застраховане на работниците и служителите за риска "трудова злополука", пише в съобщението.

От компанията посочват, че се ангажират да изплатят в максимално кратки срокове дължимите съгласно застрахователния договор индивидуални обезщетения, след като се произнесат компетентните държавни органи и институции и бъдат представени необходимите документи. Клиентите на УНИКА могат да се свържат с компанията и да регистрират претенция за обезщетение на тел.: 0700 111 50.

Последвайте канала на

1638 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини