Окръжният съд прави последен опит да гледа делото срещу Цветанов за клевета

  • 02 октомври 2014 15:01

  • 1494
  • 2
Окръжният съд прави последен опит да гледа делото срещу Цветанов за клевета
©

Софийски окръжен съд за втори път тази седмица не успя да даде ход на делото срещу Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, заведено за клевета от съдия Мирослава Тодорова, предаде репортер на Novini.bg.

Преди няколко дни неочаквано Цветанов смени адвоката си, който беше в чужбина. Днес той и новия му адвокат Елена Божурска, не се явиха на съдебното заседание. Оказа се, че сътрудничката, която е приела призовката, ден по-късно е изпратила по факса съобщение, че не познава адвокат Елена Божурска. Така се оказа, че те са нередовно призовани за днешното съдебно заседание. Адвокат Ина Лулчева, която защитава правата на съдия Тодорова, настоя делото да бъде гледано другата седмица, защото се очаква Цветанов да влезе в НС и да получи депутатски имунитет, което ще възпрепятства делото. Съдът насрочи дата 8 октомври за следващото заседание.

Припомняме ви, че днес Софийски градски съд гледа делото срещу Цветанов за незаконно подслушване, като интересното в случая е, че бившият вътрешен министър разбра от медиите за това дело.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1494 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
пречко

2014.10.04 | 17:51

2
ма много им се пречка цв. цв. да ги видим какво ще правят като пак стане министър след седмица, на някой да му пречи че държи полицаите изкъсо, защото аз не съм полицай и намен ми харесва при него,няма корупция,няма своеволия, а ако има ...уволняват ги при сигнал
KUR ZA GERB

2014.10.04 | 17:51

1
dokoga 6te mu gledame ybiistvenata mucuna na toz pedal,sas tikvata mnogo ybiistva izvarshixa

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини