3 октомври е обявен за ден на национален траур

  • 02 октомври 2014 12:31

  • 2871
  • 7
3 октомври е обявен за ден на национален траур
©

С решение на правителството 3 октомври, петък, е обявен за ден на национален траур за жертвите от катастрофалния инцидент в предприятието за производство на боеприпаси край село Горни Лом.

За съжаление, всички налични към момента данни от специализираните екипи на институциите, които са на мястото на катастрофата, оставят малко надежда оцелели да бъдат намерени. От свое име и от името на служебното правителство министър-председателят проф. Георги Близнашки поднася дълбоки съболезнования и се въздържа от последващи изявления, които с нищо не биха спомогнали за облекчаване на тревогите и болката на близките на изчезналите.

Министър-председателят изразява надежда, че в най-скорошен порядък фактите на трагедията ще бъдат установени от специалистите и призовава компетентните институции да продължат ефективната си работа за максимално бързо установяване на причините за катастрофата, за посочване на виновните и за предприемане на необходимите действия те да бъдат наказани с цялата строгост на закона.

Премиерът отменя публичните си прояви, планирани за 2 и 3 октомври.

Последвайте канала на

Нора Виткова
2871 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2014.10.03 | 13:07

7
ТИКВАТААААА ! ТИКВАТА е ВИНОВНА ! ПРОКЪЛНАТ Е ОТ ГОСПОД ТОЗИ АНТИБЪЛГАРИН ! САМО ТРАУРНИ ДНИ , СМЪРТ И НЕЩАСТИЯ НОСИ НА БЪЛГАРИЯ и НАРОДА ! ВОЛЕН Е БЛАГОСЛОВЕНИЯ ВОДАЧ ДА СПАСИ БЪЛГАРИТЕ И ДЪРЖАВАТА ! САМО АТАКА с № 11 !!!

2014.10.03 | 13:07

6
Където е ГЕРБ , там е смъртта, бедността , мизерията , престъпността, педерастията , наркоманията и идиотизма ! ТИКВОМУТРАТА Борисов ви ги гарантира ! Увеличението на тока е САМО НАЧАЛОТО !ИДИОТИ ли сте да гласувате за ГЕРБ ?! Само АТАКА е спасението !

2014.10.03 | 13:07

5
И други траурви дни ще има , ако ТИКВОЧА управлява !ЗАРАДИ ГЕРБ и ТИКВАТА БУДА НАРОДЪТ ЗАГИВА !ИЗХОДЪТ Е ЕДИН ! СИДЕРОВ ПРЕМИЕР ! НА ВЛАСТ АТАКА ! ВСИЧКО ДРУГО Е ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ДОСЕГАШНАТА АГОНИЯ ! ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И ПРЕДАТЕЛИТЕ С БЕЛИТЕ ЯКИЧКИ - В ЗАТВОРА ! ТОВА Е РЕФОРМАТА !
Чикатило

2014.10.03 | 13:07

4
Прочетете пост № 3. Не може да гласувате заедно с такъв неграмотник за АТАКА.

2014.10.03 | 13:07

3
Чикатило , канибал прост ! Какъв идиот трябва да е човек , за да си ибере такова име за ник ! Само герберастин може да е !

2014.10.03 | 13:07

2
Къв ГЕРБ , бе ?! Ква ТИКВА и то ПРОСТА ?! Ай сиктир ! От 5 г. насам САМО ГЕРБерастките крадци УВЕЛИЧАВАТ ТОКА ! ВСЕКИ , който ми говори и увеличава цената на тока , като Борисов , ГЕРБ , Близашки е престъпник и участник в плана за унищожаването на българите ! Токът влече увеличение на ВСИЧКО ДРУГО ! САМО АТАКА ! ВОЛЕН ПРЕМИЕР ! ТИКВАТА ПРИ БИРАТА !

2014.10.03 | 13:07

1
Бог да ги прости съвременните български роби за коричка хляб работили ! Жертви на мутри , на европедали , демократизатори , колонизатори , турцизатори ! ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ ! САМО АТАКА и ВОЛЕН ! ПРЕМИЕР ! ТИКВИТЕ ПО ЗАТВОРИТЕ !

Добави коментар

Водещи новини