Иво Аръков печели ВИП Брадър?

  • 02 октомври 2014 06:57

  • 2499
  • 2
Иво Аръков печели ВИП Брадър?
©

Стартирал преди малко повече от 2 седмици, новият сезон на „ВИП Брадър" вече има фаворит на продуцентите. Всички съквартиранти в Къщата са убедени, че Иво Аръков ще се окичи с титлата „Любима звезда на публиката", само че според тях това ще бъде напълно неоснователно и безинтересно за зрителите, пише "Всеки ден".

От няколко дни сред участниците в социалистическия сезон на Големия брат циркулира слухът, че именно актьорът от „Фамилията" е нагласеното лице от продуцентите за победител на формата. В основата на интригата стоят Албена, Евгени, Зорница и Наско Месечков. Съквартирантите без проблем коментираха пред камерите, че винаги досега се е знаело кой ще спечели риалитито, и за жалост това били все невзрачни и безинтересни участници.

„Иво ще спечели по модела на Орлин Павлов. Проспа целия сезон, не си вдигна гъза от кревата. Не харесвам такива пасивни хора, с които не можеш да си кажеш една приказка и липсват от колективния дух. Халал да са му парите, ще си върне борчовете поне, които натрупа през последните месеци", изцепи се в свой стил паркетният лъв.

Албена Вулева също е сигурна, че именно Аръков ще си тръгне последен от Къщата. Сигналножълтата блондинка обаче показа открито неприязънта си към младия актьор, най-вече заради факта, че той отсега гледал останалите надменно и го раздавал като победител.

Освен това, преди да влезе в шоуто, в няколко вестника тя прочела, че победата на Иво вече е предрешена от продуцентите.

Запознати с развоя на риалити формати обаче прогнозират, че не само Аръков има големи шансове да грабне първото място. Другите участници със силни позиции пред зрителите са Тити Папазов, Данчето Христова и Жени Калканджиева.

Заради спортните си успехи Тити е всенароден любимец на мъже и жени, а Йорданка пък е любимка на редица поколения българи. Калканджиева би грабнала победата заради силния си характер и драмите с мъжа й Тачо, който в понеделник бе изгонен от шоуто.

Последвайте канала на

Novini.bg
2499 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
лъжини.бг

2014.10.02 | 21:20

2
Нали писахте, че Тачо ще спечели Биг Брадър. Ко стана сега!!! Утре тези тримата като ги изгонят, да не си изберете останалите 10 и да кажете, че един от тях може да спечели!
една

2014.10.02 | 17:43

1
Вулева Евгени се разбраха и това им е стратегията - да говорят та белким разтикат от къщата младежите! /Щото се предполага, че гласуват момичета и ще изберат някой от младите мъже/

Добави коментар

Водещи новини