Баща наби ученик в двора на училище

  • 02 октомври 2014 06:44

  • 3410
  • 10
Баща наби ученик в двора на училище
©

Родител ошамари ученик в двора на варненското СОУ „Найден Геров”. Инцидентът стана вчера сутринта около 8 часа, по време на първия учебен час пред очите на други деца, пише "Монитор".

Мъжът проявил физическа агресия, след като ученик от горните класове го нагрубил. Когато чул обидните думи, той не се сдържал и шамаросал недораслия наглец. „Седмокласникът имал час по физическо възпитание и със съучениците си играел футбол в двора. По същото време в него влязъл и мъжът, който водел детето си, разказа директорката на СОУ „Найден Геров” Мария Нестерова.

Пред ръководството на училището бащата разказал след инцидента, че му се сторило, че ритащите топка момчета, се бият. Намесил се и им направил забележка, при което битият тийнейджър му отговорил грубо и провокативно. Последвала размяна на остри реплики, която още повече предизвикала бащата, който не се сдържал и затворил с шамар устата на наглеца.

„Имало е удар от страна на родителя. Не мисля, че родителите на пострадалия ученик смятат да повдигат обвинение. Детето е добре, по-сериозно е отражението върху психиката му, тъй като това се случва пред съучениците му”, коментира Нестерова. Веднага са били извикани родителите на потърпевшия тийнейджър, които са разговаряли с мъжа за инцидента. Той съжалил, че е ударил чуждото дете, допълни тя. „Сутринта двете страни се срещнаха и родителите си стиснаха ръцете. Потърпевшата страна няма претенции, но това си е тяхна работа. Не мога да им въздействам. Оттук нататък следва работа на психолога”, коментира инцидента директорката на училището. Нестерова допълни, че в практиката й няма друг подобен случай. Затова и не се толерира влизането на родители в сградата, за да няма такива инциденти, каза още тя. За случая няма подаден сигнал в полицията.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3410 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
Емигрирайте!

2014.10.09 | 16:36

10
Ако ГЕРБ се върне на власт, всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. се гответе за емиграция! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо „по-умно” от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри и биячи с основно и средно образование!

2014.10.07 | 23:34

9
E.ati novinata,niakakav sopolanko obidil 4oveka i toj mu otvarnal s 6amar.
MARABA ANADOLSKİ

2014.10.07 | 23:34

8
UROK PO UVAJENİE.BRAVO NA RODİTELYA.

2014.10.07 | 23:34

7
Ако тъпата директорка беше обръщала внимание на възпитанието на учениците, което е част от задълженията и, сега нямаше да и се налага да го праща на психолог. А и пикльото си е платил след като е решил да се прави на велик пред съучениците си. Това говедо след някоя година ще го застрелят като куче, ако реши да се прави на велик пред грешен човек на тъмно място. По-добре шамари сега, отколкото ковчег в бъдеще.
vega

2014.10.07 | 23:33

6
Директорката да не би да иска родителите да повдигнат обвинение?! Те явно вече берат плодовете на погрешното възпитание и са излезли благоразумни... Ако психиката на тоя пикльо беше крехка, нямаше да се държи нагло с по-възрастен човек, който с нищо не го е провокирал! Това трябва да му е за урок!

2014.10.07 | 23:32

5
браво на бащата!!!!

2014.10.07 | 23:32

4
малкия келеш си го е просил а така да глътне малко кръв следващия път и зъби и да се научи на уважение най-сетне след като баща му не го е научил!!!!
pl

2014.10.07 | 23:32

3
май е най-добре пак да се върне казармата,децата станаха много агресивни...там ще се превъзпитат

2014.10.07 | 20:58

2
Не, че нещо, ама пред училището след края на часовете се организираха мелета с публика (сеирджии) пред двора му. Редовно е имало всякакви сбивания там. Така, че да наказват тая директорка, заедно с психоложката и да закрият училището, защото е инкубатор за престъпници.
Е - Ник

2014.10.07 | 17:01

1
Грижата за възпитанието на децата е на цялото общество. Този синковец е изтърван още от малък, а един ден ще стане директор, министър...тежко на това същото общество. Затова - шамарената фабрика, да понамести пропуските във възпитанието,докато е време! А пък родителите му трябва да благодарят на човека, че е свършил част от работата, която са пропуснали да свършат!

Добави коментар

Водещи новини