Василис Карас с концерт в София

  • 01 октомври 2014 17:43

  • 3398
  • 0
Василис Карас с концерт в София
©

Гръцката звезда Василис Карас пристига в София за един грандиозен концерт.

На 18 октомври - събота, най-горещото място в София ще бъде „SECRETS” – folk & more club. Феновете на гръцката музика ще имат възможност да се радват на най-големия клубен концерт в историята на България, който ще продължи няколко часа и със сигурност ще бъде едно незабравимо изживяване.

Василис Карас ще изпълни както най-големите си хитове, така и най-новите песни, които ще имате възможност да чуете за първи път. На сцената заедно с гръцката легенда ще се качи и 16-членният му оркестър, което гарантира един уникален мегаспектакъл. Всяка песен ще бъде изпълнена на живо и със сигурност всички гости ще се потопят в атмосферата на гръцкото Средиземноморие.

От днес билетите за Василис Карас вече са в продажба и са с промоционална цена при покупка до една седмица преди концерта. Цените са от 60, 80 и 100 лева. Билетите може да закупите на място – София, ул. Шипка 6.

„Очаква Ви голям купон с най-големия в гръцката музика Василис Карас на 18 октомври от 22:00 часа, подготвили сме и много приятни изненади” – споделят домакините, които дават сериозна заявка за един от лидерите сред нощния живот в София.

Последвайте канала на

3398 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини