DJ Barney ще миксира в София

  • 01 октомври 2014 17:15

  • 707
  • 0
DJ Barney ще миксира в София
©

Неизменна част от елитните купони в някои от най-ексклузивните и секси клубове в лондонския west-end и едновременно разтърсващ ъндърграунд сцените, DJ Barney е добре познат на публиката в Лондон с динамичните си хаус сетове.

След участието си в топ клубове като DSTRKT, Ministry of Sound, PACHA, Fabric, Funky Buddha, Lightbox и мн.др., на 3 октомври, младият талант зад пулта ще бъде специален гост в петъчната парти вечер в :PM CLUB, зареден за уникално хаус преживяване.

Гостувал на различни клубни сцени и завоювал популярност сред разнообразна аудитория, 26-годишният англичанин лесно успява да се впише на всяко ново място. Чувствайки се еднакво комфортно както в ролята на подгряващ диджей, така и като хедлайнер на големите партита, присъствието на DJ Barney зад пулта на :PM CLUB този петък ще бъде гаранция за перфектното парти със заразяваща енергия. С британски стил, чар и мощен музикален заряд, настоящият резидент на лондонския топ клуб DSTRKT ще миксира и експериментира с цяла колекция от хаус стилове – Deep, Tech, Soulful, Classic, заедно с популярни денс парчета и хитове от 90-те. Редом до него, зад пулта ще застане и един от популярните резиденти на :PM CLUB – Kaiski.

Последвайте канала на

707 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини