Мъж печели "Х Фактор"?

  • 01 октомври 2014 08:41

  • 3299
  • 3
Мъж печели "Х Фактор"?
©

Големият победител в „Х Фактор" тази година ще е мъж, съобщи „Всеки ден".

Организаторите на шоуто са преценили, че миналогодишната финалистка Жана Бергендорф не е пожънала кой знае колко късмет и затова този път щели да предпочетат представител на силния пол.

"Искат да е млад, да е секси, да е енергичен, да има потенциала на супер звезда!", разкрили врели и кипели телевизионери пред изданието.

Според запознати, основен фаворит за приза е един от любимците на Саня Армутлиева - столичанинът Траян Костов. Момчето бе несправедливо изритано по време на тренировъчните лагери миналия сезон. Тогава именно шефката на „Вирджиния рекърдс" го изхвърли, за да освободи място за тийнейджъра Атанас Колев.

"Наско пееше по-зле, но Саня хареса миловидното му лице и го буташе напред. Траян се справи по-добре, но за съжаление срещу него бе извършена несправедливост. И сега Саня се чувства виновна и иска да се реваншира, като го направи победител", разкрили пред изданието източници от екипа на "Х Фактор".

Последвайте канала на

Novini.bg
3299 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Arol

2014.12.12 | 13:36

3
Отдавна не бях чел толкова малоумни и жълта новина. Те още не са почнали да пеят, ама вие вече знаете победителя??? От "вътрешен източник"??? И сега какво - ако момчето вземе да пее хубаво и победи ще кажете "нагласена работа - казахме ви!" А ако отпадне ще има ли новина, че "запознатите" на анонимния новинар за ч... за зеле не стават?
жълтини.бг

2014.12.12 | 13:36

2
Преди един месец писахте, че Тачо ще спечели ВИП Брадър! ... и ко стана?!? "Искат да е млад, да е секси, да е енергичен, да има потенциала на супер звезда!" - Ако Траян отговаря на всичко това (а той може и да пее), що да не спечели!!!
критик

2014.12.12 | 09:08

1
Този на снимката - хубавец?!

Добави коментар

Водещи новини