Трайков и Ерменков се скараха за цената на тока

  • 30 септември 2014 17:31

  • 2211
  • 11
Трайков и Ерменков се скараха за цената на тока
©

Това повишаване на цената на тока е несправедливо. Извършва се геноцид срещу българския народ. Не може проблемите на един отрасъл да се прехвърлят върху крайния потребител.

Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ Таско Ерменков от БСП. Заедно с него гост в студиото беше и Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко, бивш икономически правителството на ГЕРБ. Господин Еременков не е прав. Ако всичко се прехвърля върху крайния потребител, цената трябваше да скочи с 50%, а не с 10%. Всичко това се прави, за да се покрие дефицита, който правителството на БСП и ДПС натрупа за последната една година, каза Трайков. Двамата не спряха да спорят по темата за цената на тока и да се обвиняват взаимно в казването на неистини и лъжи. Господин Трайков прави спекулации в момента. Аз се надявах, че разговорът ще бъде малко по експертен. Цената на тока се повишава заради искането на едно ЕРП, което явно притежава държавата, още от управлението на ГЕРБ, опита се да продължи Ерменков, но веднага беше прекъснат от Трайков. Господин Ерменков говори хубави, но неверни неща, заяви бившият министър. Аз не ви прекъсвах, г-н Трайков. Моля ви, не ме прекъсвайте и вие, ядоса се Ерменков. Имате право и вие на едно прекъсване, отговори му Трайков. В темата за прекъсванията се намеси и водещата Цветанка Ризова. Ние сме се събрали тук, за да се прекъсваме, каза тя.

Спорът между двамата продължи през цялото предаване. Таско Ерменков беше убеден, че цената на електроенергията не трябва да поскъпва, а Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко не спря да обвинява правителството на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 за тежкото положение в енергетиката. Техните мегаломански проекти доведоха нещата до тук. Ние ги предупреждавахме, че положението е много тежко, но те една година не ни чуха, заяви Трайков. В разговора участие взе и Валентин НиколовВалентин Николов Валентин Николов е роден в гр. Добрич. Завършил е Икономически университет във Варна, от ГЕРБ, бивш директор на АЕЦ "Козлодуй". Цената на тока не трябва да се увеличава, ако принципал на НЕК е социалното министерство. Правителството "Орешарски " се бъркаше в работата на ДКЕВР. Служебното правителство не увеличава цената на тока. Увеличава я ДКЕВР, заяви Николов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2211 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар

2015.06.23 | 21:10

11
Трайчо Трайков е Прокурист е на "ЕВН България Топлофикация" и на "ЕВН България Електроразпределение" един "защитник" на народа който се бори срещу ЕРП Валентин Николов фирма за кетринг (кръчмар) Под негово ръководство двата действащи енергийни блока успяха да спрат аварийно цели пет пъти (6-ти блок три пъти, 5-ти – два пъти)!!! Таско Ерменков През 1981 г. завършва международни икономически отношения в Московския институт за международни отношения. Специализира инвестиционен и финансов анализ на инфраструктурни проекти в Института за публично-частно партньорство във Вашингтон. още един енергиен експерт

2015.04.24 | 07:45

10
Замислил ли се е някой как така докато ГЕРБ бяха на власт и искаше да намали цената на тока или да спре увеличението от ЕРП-тата ги заплашваха с международен съд за неспазване на договорите а след като дойде БСП,ДПС и Атака на власт ЕРП-тата не са обелили и дума.Само веднъж в самото начало Станишев събра ЕРП-тата и от тогава не се чу ни вопъл ни стон.Какво показва това.Не показва ли кой всъщност командва енергетиката в страната.

2015.04.24 | 07:44

9
Или пускайте тока на пазара или да ви няма.Тоя път като дойдат сметките не с камъни а и тояги и пред всеки дом на политик и депутат който е бил съгласен с това да продължи ограбването на народа.Продадохте държавата нищо не остана и сега и живота ни продавате.Унищожихте земеделие и животновъдство ,подарихте златните залежи,заробихте ни с договори в енергетиката.Да не говорим и за горивата че подарихте всичко на руснаците и сега те определят цените.

2015.04.24 | 07:42

8
Глупаци от атакалийкс, нали намалихте тока, увеличихте пенсийте, детските и заплатите, ноооооооооооо народът ви прати на бунището завинаги!

2015.04.24 | 07:42

5
Още не са минали изборите и сидерастите се по загубиха! След изборите и един няма да има, просто така за да ми създава настроение. От сега ми липсвате откачалници.
Lyubo Angelov

2015.04.24 | 07:42

7
Спокойно , няма да ти липсваме , ТИКВО ПРОСТА ! АТАКА и атакисти ще има винаги ! Виж , тиквите са напривършване ! През зимата ще нацепим последните !

2015.04.24 | 07:42

6
СИДЕРОВ ПРЕМИЕР ! ВЪН ЕРП - тата ! РЕВИЗИЯ на ДОГОВОРИТЕ ПРОДАЖНИ ! ПУСК на АЕЦ Козлодуй ! ДАНЪК върху БОГАТАШИТЕ ФОТОВОЛТАИЦИ и ВЕТРОГЕНЕРАТОРИ !ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ПО ЗАТВОРИТЕ ! ТОКЪТ ПАДА ! ВОЛЕН = ОРБАААААН ! СЛЕПИ ЛИ СМЕ ?!

2015.04.24 | 07:41

4
Този европедал Трайков е от енергийната мафия ! Герберастка тиква ! Храненик на ЕРП - тата ! ДОЛУУУУУУУУ ГЕРБ ! САМО АТАКА и ВОЛЕН СИДЕРОВ !
Intel® Core™ i5-4670K

2014.10.01 | 09:19

1
тц тц тц :)))))))))))

2015.04.24 | 07:41

3
Герберастите си играят с огъня и живота ни ! От 5 г. насам САМО ГЕРБерастките крадци УВЕЛИЧАВАТ ТОКА ! ВСЕКИ , който ми говори и увеличава цената на тока , като Борисов , ГЕРБ , Близашки и други идиоти , е престъпник и участник в плана за унищожаването на българите ! Токът влече увеличение на ВСИЧКО ДРУГО ! САМО АТАКА ! ВОЛЕН ПРЕМИЕР ! ТИКВАТА ПРИ БИРАТА !
Бойко ТИКВАТА ПРОСТА

2014.10.02 | 15:14

2
Ади вее , ади чи маматамисейбава веее ! Пускайте за мене веее , дайбамааму , инак ши одя при Бирата веееее ! Само да седнъ в примиерския стол , само да седнъ , мамавишъйба на сичкити ! На лектрическия стол шъ ва турна ! Кой уцелей , да живей ! Уфчари и герберасти само ши има у БГ - то ! Тук таме и по някоя тиква ! Те това ми е мичтата ! Само да нимъболигъза и шъ видити вий ! Бахмааму , чи мъ боли веее ! От ВОЛЕН е, негофта мама !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини