Бивш общински съветник изгорял в колата си на Е-79

  • 30 септември 2014 14:39

  • 1980
  • 1
Бивш общински съветник изгорял в колата си на Е-79
©

Каруца без светлини е причинила двете тежки катастрофи за няколко минути на главен път Е-79 снощи, при които загинаха двама души на място. Каруцарят е избягал от местопроизшествието и се издирва.

Единият от загиналите е бившият общински съветник от РЗС в Симитли - Станислав П. 38-годишен, баща на две деца, пише "Труд". На полицията й трябваха часове, за да го идентифицират, защото при катастрофата колата му се е взривила. Другата жертва е жена на 44 години.

Трагедията, при която загинаха двамата, се разиграла около около 19:45 в понеделник вечерта на пътя след Симитли в посока Сандански. Лек автомобил "Ланча Ливра" настигнал каруца. За да не се удари в нея, водачът навлязъл в лентата за насрещно движение. За нещастие там се забил челно в движещия се лек автомобил "Опел Омега".

От зверския удар опелът се е запалил и изгорял, като шофьорът не е имал никакъв шанс да се спаси. Загинала е и водачката на лекия автомобил "Ланча Ливра" - 44-г. жена от град Елена. 20-годишният й син, който пътувал с нея, е настанен в ортопедичното отделение на МБАЛ - Благоевград с фрактура на бедрена кост.

На място полицаите установили, че минути преди тази страшна катастрофа същата каруца е причинила още едно ПТП. Зад нея се движел Форд фокус, когато я видял, нямал време за реакция и забил колата вдясно от пътя, като се търкалял по ливада. Вътре имало четирима мъже, трима пострадали, но се отървали с леки травми.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1980 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
++

2014.10.01 | 02:23

1
Ливра???ЛИбра бе!!

Добави коментар

Водещи новини