Радан Кънев: Полиграфът няма да пребори корупцията

  • 30 септември 2014 08:41

  • 2001
  • 13
Радан Кънев: Полиграфът няма да пребори корупцията
©

"Аз ще се подложа на детектора за принципа, но не харесвам идеята. Дали политиците лъжат или не и дали хората имат или нямат доверие в тях се вижда след престой във властта. Ако след това полиграфът казва, че не си се облагодетелствал, но хората не ти вярват, това няма да помогне“, заяви в интервю за Нова телевизия Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и.

„Корупция се разкрива чрез здрава, независима и същевременно отчетна и подлежаща на контрол прокуратура. Полиграфът няма да пребори корупцията. Това трябва да направи съдът”, коментира Кънев.

Кънев отговори на блиц въпросите на водещите на сутрешния блок на телевизията. Той заяви, че никога не използва персонални квалификации за политиците.

Политикът разкри още, че много рядко шофира и обикновено се вози с метро. Той сподели още, че за последно е плакал след евроизборите.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2001 13

Свързани новини

Коментари 13

Добави коментар

2014.10.05 | 17:56

13
Тези долни деформатори не се ли разпаднаха вече?! Пълна пародия на политици са, тези ли да ме управляват, бе?!

2014.10.05 | 17:56

12
Няма да съберат достатъчно гласове. Тиквата от Банкя ще се пръсне от яд, че няма да може да състави правителство, пък било то и с патериците от деформаторския блок.
Бойко ТИКВАТА ПРОСТА

2014.10.05 | 17:56

11
Ади вее ! Пускайте за мене веее , дайбамааму ! Само да седнъ в примиерския стол , само да седнъ , мамавишъйба на сичкити ! На лектрическия стол шъ ва турна ! Кой уцелей , да живей ! Уфчари и герберасти само ши има у БГ - то ! Тук таме и по някоя тиква ! Те това ми е мичтата ! Само да нимъболигъза и шъ видити вий ! Бахмааму , чи мъ боли веее ! От ВОЛЕН е, негофта мама !

2014.10.05 | 17:55

10
Да гласуваш за една проста МУТРОТИКВА като Борисов , който 4 г. замрази пенсии и заплати , който увеличаваше тока и СЕГА ОБЕЩАВА СЪЩОТО означава , че си малоумен и ненормален ! САМО ВОЛЕН и АТАКА !

2014.10.05 | 17:55

9
Всяко управление , ако не изпълнява ПЛАНЪТ СИДЕРОВ ще бъде продължение на досегашната 25 г. политика на унищожение на българите : ограбване , емиграция , мизерия , безработица , ТУРЦИЗАЦИЯ , циганизация и европедерастия ! САМО АТАКА !

2014.10.05 | 17:55

8
Видяхме ги ВСИЧКИТЕ начело с ТИКВАТА ПРОСТА Борисов какво представляват за тия 24 г. ! НИЩОЖЕСТВА ! ЗАТОВА НИКАКВИ ПЕДЕРАСИ , НИКАКВИ ГЕРБ - ета , герберастки тиквета , АБВ-та , БПС-та ,ДПС-та турчета ,Куневски к,урвета , дудучета - петровчета и разни други ХЮМНЕТА ! САМО АТАКААААААА ! ВОЛЕН - ПРЕМИЕР !!!

2014.10.05 | 17:55

7
До всички тъпанари , раданчовци и други идиоти , които смятат да поддържат ГЕРБ! Ей , герберасти прости ! Всички в колона начело с ТИКВАТА ПРОСТА отивайте на ВРАБЧА да ви дадем по една книжка ПЛАНЪТ СИДЕРОВ ! Да я научите наизуст ! Може да ви влезе нещо полезно в празните ви кратуни ! САМО АТАКА ! ВОЛЕН - МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ !

2014.10.05 | 17:54

6
Не гласувайте за ГЕРБ защото виждате какво ви чака ако дойдат на власт.То е повишаване на тока и непускането му на пазара,непредоговаряне на заробващите договори за цената на тока,облагане с данъци на бедните за да хранят богатите,продължаване на кражбите,разсипване на банковата система,увеличаване на годините до пенсия и още куб неща.Гласувайте за малките партии.Нека не оставяме ГЕРБ, БСП и ДПС да управляват сами а да бъдат принудени да се съобразява с другите.

2014.10.05 | 17:54

5
Или пускайте тока на пазара или да ви няма.Тоя път като дойдат сметките не с камъни а и тояги и пред всеки дом на политик и депутат който е бил съгласен с това да продължи ограбването на народа.Продадохте държавата нищо не остана и сега и живота ни продавате.Унищожихте земеделие и животновъдство ,подарихте златните залежи,заробихте ни с договори в енергетиката.Да не говорим и за горивата че подарихте всичко на руснаците и сега те определят цените.

2014.10.02 | 01:00

4
хем знаят, че няма да минат 4-5%, а работят откровено против герб и коалиция с тях, с тия лупинги в изказванията. Е това ако не еразпиляване на гласове в полза на бсп и дпс не знам. Кой им е председател, за кого гласува човек, кой им е кандидат за мин. председател? Ще довършат започнатото от костов, да допродадатза стотинки прдприятията на бсп. Червена десница. и наглена ппръмова ще дозатвори аеца

Добави коментар

Водещи новини