Жената на Годжи му взима парите

  • 30 септември 2014 06:25

  • 7359
  • 2
Жената на Годжи му взима парите
©

Колоритният басист от "Ку-ку бенд" Георги Милчев-Годжи продължава да издържа бившата си жена, от която има двама големи синове, съобщава "България Днес".

Георги Милчев-Годжи се жени за съпругата си Даниела, когато е на 18 години, преди да влезе в казармата. Големият му син Цветомил се ражда, докато Годжи е войник, а шест лета по късно се появява и по-малкият - Волен.

Въпреки че малко по-късно музикантът от "Ку-ку бенд" се разделя със съпругата си, той продължава да се грижи за нея. В момента тя живее в кв. "Левски" и гологлавият симпатяга през седмица й носи пари, за да живее доволно и щастливо.

"На всички помаха, много добро момче е", хвалят човека на Слави съседките на Даниела, с които Годжи често се засичал пред блока.

В момента басистът не разчита на личен автомобил.

"И двете ми коли са в гараж. Все нещо има се чупи, а аз само такси използвам", похвалил се пред екипа на шоуто гологлавият врачанин.

Шоуменът спечелил короната "Мистър Бал" в Плевен през 1988 г. се зарекъл като влезе във форма и изкара марковите си автомобили от гаража, пак да върне любовта в живота си.

"Годжи не обича да живее сам. Макар, че е странен и изпада в "дупки" около рождения си ден, той не се отказва от фенската любов и продължава да търси единствената жена, с която да изживее живота си", споделят близки до чаровният музикант.

Последвайте канала на

Novini.bg
7359 2

Коментари 2

Добави коментар

2014.10.01 | 12:41

1
"...той не се отказва от фенската любов..." Това как да го разбираме - иска свирки или е шпакловчик? Ако е първото, нека продължава с търсенето, ако е второто, да се редим на опашка!

2017.06.26 | 21:21

2
тук може да срещнеш такива двусмислени изречения, сякаш са писани от глуповати секретарки, докато духат на началника си

Добави коментар

Водещи новини