Обявиха английски град за НЛО столица

  • 29 септември 2014 20:04

  • 1740
  • 0
Обявиха английски град за НЛО столица
©

Вече има столица на НЛО туризма. Туристите досега са посещавали град Скарбъро, за да се разхождат с магарета и да похапват захарен памук. От сега нататък крайбрежният град смята да извлече дивиденти от обявяването си за британска НЛО столица и да привлича нова вълна посетители с "извънземен" туризъм, пише в. "Дейли експрес", цитиран от БТА.

Туристическите служби и агенции, и търговците в Скарбъро се надяват, че "малките зелени човечета" ще направят за града това, което чудовището от Лох Нес направи за шотландския туризъм.

Наблюдатели на НЛО съобщиха, че са видели летяща чиния да каца на хълм близо до бившия стадион на Скарбъро, преди да се издигне отново и да изчезне в близките гори. Очевидци твърдят също, че са наблюдавали "топка светлина" във въздушна схватка с "черни летящи триъгълници". В друг случай червена светлина е забелязана да се носи над морето, преди да се разпадне на по-малки огнени форми. С богатия "извънземен" опит на Скарбъро не е чудно, че конференцията "Летящите чинии кацнаха" вече е редовно събитие от туристическия календар на града.

Местните търговци също са въодушевени от перспективата за привличане на туристи с НЛО и дори планират гигантски фойерверки на брега.

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1740 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини