Кошлуков: Има опит ТВ7 да бъде разпарчетосана, смачкана и свалена от ефир

  • 26 септември 2014 20:10

  • 2765
  • 6
Кошлуков: Има опит ТВ7 да бъде разпарчетосана, смачкана и свалена от ефир
© Булфото

Безпрецедентен натиск цели свалянето на ТВ7 и Нюз7 от ефир. За това предупреди днес Емил Кошлуков, изпълнителен директор на ТВ7. Ръководството на медийната група излезе с декларация по повод безпрецедентния натиск, който цели ликвидирането на медиите.

"Ръководството заявява, че е в невъзможност да плати заплатите на служителите си за месец август заради запорираните всички сметки на медиите от временния синдик", посочи той на специална пресконференция. Това, което виждам е опит телевизията да бъде разпарчетосана, смачкана и свалена от ефир", изтъкна тв водещият, цитиран от "Преса".

"Виждам действия на т.нар. синдик, чиято роля е да оздрави компанията, да я разрушава. Всеки наш опит да платим заплатите, среща нов запор и безумни претенции. Той назначи охранители да пазят телевизията, които предявяват иск за 1 млн. лв. и казват, че ги дължим на фирмата им. За какво, питам аз, Обама ли охраняваме? Искаме да чуем ясната позиция на закона", призна Кошлуков.

ТВ7 и Нюз7 отправят призив към останалите медии – да видят какво се случва, ако смятат, че е редно, да мълчат, а ако мислят, че могат – да помогнат. Прецедентите са опасно нещо, ако днес това се случва с една телевизия, утре може да стане с друга медия, казват от телевизията.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2765 6

Коментари 6

Добави коментар
ДПС за нисък морал

2014.10.18 | 09:20

6
TV7 e на ДПС те имат 4 партии в топ 4 няма как да им спре една от всички медии и то разработена вече.
Не се чудете-има народнопроклятие!

2014.10.18 | 09:20

5
Кошлуков и ти си като Дудука Бареков! Жалко,че можеш по-вече от този уличник! Жалко е също, че предаде учителя си! Само Бареков свали tv7, защото го сполетя "народната клетва:Бареков-Курво"! Това е, много е просто-ние протестиращите си изключихме програмата и даже-харесваното предаване, което имаше! Не си пуснах повече телевизора на канала tv7!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2014.10.18 | 09:19

4
BADEHTIIAT PRENIER; mainata laineniia kaput BAREKOV s delian peevski ne sa li GLAVNITE GEROI i ot kade tolkova papi ei taka ogromni ??? OT SPESTIAVANIIA NE-eeeee OT ????????? znaete KAKVO ot me shte vsemat 5.6 leve A OT VSICKI??????????
Бивш зрител на ТВ7

2014.10.18 | 09:19

3
Не може да очакваш да гледам телевизия, която е свързана по какъвто и да е начин с Бареков и Пеевски. Не ми разправяй, че това не е вярно. Ако ще се будалкаме примитивно - без мен! Нямаш зрители - нямаш рейтинг - няма мангизи. Има синдик.Това е.

2014.10.18 | 09:18

1
tv7 не е само Пеевски и Бареков.Нямам мнение по тази тема,не мога да заема ничия страна.Не ми харесва и реваншизма,има и по-цивилизовани начини да се разберат.
nb

2014.10.18 | 09:18

2
Kошлуче,ясно е,че ти се лaпa.и нa теб но по добре подбирaй яслaтa. Не си интересен.Окaзa се слaбa рaкия.(п....)

Добави коментар

Водещи новини