7 причини да използваш лубрикант

  • 26 септември 2014 14:07

  • 8977
  • 3
7 причини да използваш лубрикант
©

Проблемите в леглото могат да бъдат истинско табу за обикновените хора. По някаква причина е срамно да споделиш за своите несгоди, защото всички други са перфектни, нали? Жестоката истина е, че проблемите се случват на всички, включително и на Рон Джереми.

Първите сексолози са имали доста проблеми, докато са обяснявали на своите пациенти, че свинската мас може да намали търканията в семейството. Много по-късно се появи и репликата "Имаш ли масло или маргарин...".

Годината е 2014-та и подобни каскади не са необходими. Компании като Durex решиха да пуснат лубриканти, с които животът на всички да бъде по-лесен, а трите основни продукта, които са спасили много връзки са: презервативите, противозачатъчните и на финала остава лубрикантът. Той е на последно място, защото получи светлината на прожекторите твърде късно.

Въпреки, че изглежда малко странно, лубрикантът върши работата, за която е закупен - прави интимните моменти по-приятни. Може и да не вярваш, но ще изтъкнем най-големите и положителни ефекти от неговата употреба.

Прочети ги ТУК.

Последвайте канала на

Novini.bg
8977 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
тт

2014.10.06 | 20:28

3
Пак реклама, и то нагла. Само тази фирма ли произвежда лубрикант? Нито го е измислила нито патентовала. Сем дъбудете се.

2014.10.06 | 20:28

2
рекламата е за всичките 25 привърженици на сидерунгела,да купуват лубриканти и да мажат гъзянгите
Aida_v

2014.10.06 | 20:27

1
"Истинският джентълмен винаги поддържа колата и жената с правилното масло!" Май на момичето от снимката са забравили да му сменят маслото...

Добави коментар

Водещи новини