Японци готвят в презервативи

  • 25 септември 2014 10:04

  • 3619
  • 0
Японци готвят в презервативи
©

Новаторска готварска книга направи фурор в Страната на изгряващото слънце. „Готвене с кондоми” е електронно издание, което се радва на огромен интерес сред японската публика. Оригиналното заглавие на епичния труд е „Кондомни ястия, които искам да ви приготвя”.

В същността си той е сериозен поглед над кулинарията от нетрадиционен ъгъл, а не някаква майтапчийска книга, подправена със секс, пише "Новинар".

В японската секция на сайта Амазон изданието се радва на 5-звезден рейтинг сред анотациите. Книгата е намерила място в Топ 100 на най-продаваните заглавия.

Срещу 250 йени (2,3 щатски долара) читателят може да се сдобие с 11 различни рецепти за пълнени презервативи, в които има от охлюви в масло до къри пилаф или бисквитки и плодово парфе.

Традиционно авторите са помислили и за популярното японско суши, свито в гумения метод за контрацепция.

Нетрадиционните готвачи изтъкват редица предимства на кондомите, сред които еластичността, устойчивостта и непромокаемостта на продукта, който го превръща в универсално допълнение за всяка кухня. Според авторите на книгата той може да се използва вместо съд за варене на пара или тиган за пържене.

Последвайте канала на

Novini.bg
3619 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини