Пеевски няма как да е Господ на съдебната система, обяви защитник на "стрелеца" му (видео)

  • 25 септември 2014 08:06

  • 3462
  • 6
Пеевски няма как да е Господ на съдебната система, обяви защитник на "стрелеца" му (видео)
©

Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на няма как да е Господ на съдебната система и слава Богу. Той има сериозно влияние върху прокуратурата, но не върху съда, очевидно.

Това коментира в сутрешния блок на ТВ7 адвокат Николай Хаджигенов, защитник на Георги Христов – един от набедените и след това оправдани от съда като убийци на кандидат-депутата Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на.

Пеевски няма никакво влияние върху съда и това е начинът, тъй като независимият съд е единственото нещо, което ни крепи да не се превърнем в Северна Корея. А иначе той има огромно влияние върху следствието и МВР, допълни още адв. Хаджигенов.

По думите му обаче, макар че Апелативният съд доказа, че т нар. „убийци на Пеевски“ не са убийци, те цял живот ще носят това клеймо.

По повод факта, че не се връщат вещите на обвиняемите след края на делото, защитникът нас Христов посочи: „В крайна сметка опита за убийство е престъпление срещу личността, а те са взели неща, нужни им за работа, това е форма на тормоз, тъй като са им задържани фирмени документи“.

Попитан дали ще съди МВР и в частност Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на, Николай Хаджигенов отбеляза: „Аз вече го правя“. От думите му стана ясно, че той ще съди прокуратурата и българската държава.

По повод писмото от вчера на отстранените от КТБ, в което фигурира и името на клиента му Георги Христов, Хаджигенов побърза да уточни, че това е просто съвпадение на имена, тъй като Георги Христов се казва и бивш директор на банката.

„Имам лошо предчувствие за КТБ. Когато е затворена, те не й дават да работи, в същото време я източват по всевъзможен начин“, допълни адвокатът.

Главният прокурор, по неговите думи, ще бъде единственият, който няма да си изкара мандата докрай, защото той постоянно обяснява, че трябва да се надскача закона. „Аз не мога да разбера той главен прокурор ли е или адвокат на някого“, коментира Хаджигенов.

Последвайте канала на

3462 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
№№

2014.09.27 | 07:13

6
Цървул адвокатски!!!

2014.09.27 | 07:13

5
От неговите уста – в Божиите уши !
мими прасето

2014.09.26 | 15:05

4
Който държи парата,той поръчва музиката

2014.09.26 | 12:18

3
Zaradi tapata vi banka,napravihte cial prevrat i horata se samoubivaha,vie imate li savest?Mahajte skapanata banka,donesla smart i samoubijstva.

2014.09.25 | 11:31

1
CACAROV e kukla na konsi ,toi s stranliv i uslujliv na kuklovodite na DPS-BSP. GAGAROV, IOVCEV i hefa na dans tribva da badat osadeni za krizata v K.T.B. kuklovodite na BSP-DPS sahto. ,,DA ISKARAME PRILEPA OT PEHTERIATA NA SVETLO,, kakto kazva VEJDI RAHIDOV.
SAMO BOLEN SIDEROV I ATAKA!!!!

2014.09.26 | 12:17

2
A TI KUZKO PITAI TIKVATA BOIKO-KOGA STE VARNE OTKRADNATITE MILIARDI OT XORATA KOITO YMIRAT OT GLAD

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини