Джоли снима филм за бракониерите в Африка

  • 23 септември 2014 11:31

  • 1710
  • 0
Джоли снима филм за бракониерите в Африка
©

Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския ще режисира филм, базиран върху живота на известния палеонтолог и природозащитник Ричард Лийки. Лентата се казва „Африка” и ще бъде съсредоточена върху усилията и битките на главния герой да спре бракониерите, които нападали слонове заради бивните им, пише "Монитор".

Сценарист е носителят на „Оскар” Ерик Рот. Това ще бъде четвъртият филм на Джоли като режисьорка.

"В голяма част от живота си съм усещала дълбока връзка с Африка и нейната култура. Ерик създаде красив сценарий за мъж, въвлечен в ожесточен конфликт с бракониери на слонове, който има дълбоко разбиране за оставяната от човека следа и изключително чувство за отговорност към света около него", заяви Анджелина.

Генералният директор на компанията "Скайденс" Дейвид Елисън, който ще продуцира филма заедно с Дана Голдберг, добави: "Африка" е история, която си заслужава да бъде разказана.

Тя е много близка до сърцето ми и знам, че ще надхвърли очакванията ми в ръцете на Анджелина. Тя е изключително талантлива режисьорка и със сигурност ще превърне безупречния сценарий на Ерик Рот в проект, в който винаги съм искал "Скайденс" да участва".

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1710 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини