Плажът в Крайморие покрит с боклуци

  • 23 септември 2014 11:14

  • 2944
  • 2
Плажът в Крайморие покрит с боклуци
© Булфото/Архив

Плажът в Крайморие е покрит с боклуци. Вонята, която се носи от тях, е непоносима, твърдят местни хора пред Флагман.бг.

В края на летния сезон наемателят на ивицата буквално се е изнизал по пантофи, без да почисти пясъка. След потопа на 5 септември т.г. част от чадърите са били потопени във водата. И до днес на плажа в квартала на най-добрия град за живеене в България се виждат стърчащи ръждясали железа.

„Въпреки лошото време, все още има ентусиасти, които влизат във водата. Кой ще носи отговорност ако се осакатят на някои от железата там?! Децата ни също играят на пясъка! Вижте каква е картината!”, пише ви възмутена читателка, която ни изпрати и снимки.

Пътеките от града до пясъка също са заринати с всевъзможни отпадъци. Ивицата се е превърнала в нерегламентирано сметище.

Последвайте канала на

Нора Виткова
2944 2

Коментари 2

Добави коментар

2014.09.24 | 05:12

2
чакайте да дойда на БГ морето, вече 4 -та година ходя в Гърция и е по-хубаво, по-чисто и по-близо, до София де, а като направят магистралата ще изгният тия миекащите от изтока спекуланти абе пълни селтаци

2014.09.23 | 21:51

1
Не обиждайте местните! Ужасното състояние на българското Черноморие се дължи на управленски решения, взети в София. Правителството отдава плажовете на концесия и в повечето случаи концесионерите са софийски мутри.

Добави коментар

Водещи новини