Хю Хефнър забранил Лили Иванова в "Плейбой"

  • 23 септември 2014 10:30

  • 16927
  • 12
Хю Хефнър забранил Лили Иванова в "Плейбой"
©

Не кой да е, а най-известният плейбой в света - Хю Хефнър, е отрязал Лили ИвановаЛили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила е медицински техникум във Варна, а по-късно работи. Създателят на най-тиражното мъжко списание в света - „Плейбой", не разрешил примата на българската естрада да се появи на корицата на премиерния брой у нас, пише в. "Всеки ден".

През април 2002 г. той видя бял свят за сефте в България, за да зарадва силния пол с безспорно красивите нашенки, но на първа страница се озова не Лили, а Юлиана Кънчева.

Бившата кандидатка за депутатка от партията на Цветелин Кънчев „Евророма" и ексжената на Жоро Пентаграма се появи на мястото на Иванова изненадващо за мнозина. Снимките на естрадната прима са били готвени за корицата на пилотния брой, но се публикуват вътре, без това да се анонсира от първата страница. Въпросът „защо" тогава остава без отговор.

12 години по-късно вече бившият издател на култовото списание Мартин Захариев разкри мистерията. Оказва се, че лично Хефнър му е забранил да изтипоса певицата на челото на корицата с гола снимка.

Мотивът на американския плейбой с милиарди в сметката бил, че Лили, макар и красива, е твърде стара за първата страница. Политиката му винаги била да показва списанието в светлината на младостта и предпочитал свежо гадже пред зряла жена, колкото и тя да го превъзхождала. Затова въпреки увещанията на Захариев, Хефнър не дал заветното си „да" за Лили. В интерес на истината, за разлика от сегашния вид на списанието у нас, в първия брой липсват други снимки освен на основната звезда в броя.

Захариев неведнъж е признавал, че е искал да сложи поне малък фотос от сесията на Лили ИвановаЛили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила е медицински техникум във Варна, а по-късно работи, защото макар и със сензационен успех, премиерата на „Плейбой" щяла да предизвика още по-зрелищен фурор. Коментарите от години са, че естрадната легенда е била сериозно обработена с фотошоп, преди да лъсне дибидюс във вътрешните страници.

Екс главният редактор на култовото издание не отрече, че баданарката, особено за лицето й, е била използвана щедро при снимките. „Направих толкова много отстъпки за нея. Обещах й да види лично всеки фотос, преди да излезе", разказа той в интервю за Сашо Диков. 

„Направих й неустоимо предложение, на което нямаше да как да каже „не". Така поднесох нещата, че да е „да", спомни си още Захариев. Той обаче пази в тайна точната сума на хонорара, който централата на „Плейбой" в Ню Йорк е отделила за певицата. Ясно е обаче, че тя държи рекорда у нас.

Лили ИвановаЛили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила е медицински техникум във Варна, а по-късно работи бе и първата, която се снима в най-мъжкото списание, след като бе чукнала 60 години. Сесията й пред камерите обаче и досега предизвиква импулси в силния пол, защото в нея Иванова изглежда на не повече от 40, без помен от целулит по крехките бедра, нито с намек за бръчка по лицето.

Последвайте канала на

Novini.bg
16927 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар

2017.10.31 | 22:59

9
Затова пък Волен Сидеров ще е на първа страница в турският плейбои.

2017.10.31 | 22:59

12
ББ е на първа в турския плейбой.
герб

2017.10.31 | 22:59

11
А ти си на последната страница с кур в устата

2017.10.31 | 22:59

10
Ти си дрисльо, щом намесваш политически лидери.Тъпанар миризлив,скапан селяндурино!Само АТАКА и Волен.Бюлетина №11.
Гадняра!

2017.10.31 | 22:59

8
А защо другаря Мартин Захариев не помести в ''Плейбой'' моите любимки и негови другарки Дора Янкова, Дърева, Пиргова?
анонимен

2014.09.24 | 23:38

2
храната е най_големият враг на здравето .С КАКВО СЕ ТЪПЧЕТЕ ЦЯЛ ДЕН . ДЕЦАТА СЕ ТЪПЧАТ С БАНИЧКИ , ЧИПС, ПИЦИ , СПРЕТЕ СЕ МАЛКО И ПОМИСЛЕТЕ КАКВО МЕСО КОНСУМИРАТЕ . ИМА ЗНАЧЕНИЕ КАКВО СЛАГАТЕ В СТОМАХА СИ . АЗ ДРАГА СЪМ НА 55 ГОД ____ДО 28 ГОДИШНАТА , НО СЪС СИГУРНОСТ ИЗГЛЕЖДАМ НА ТВОИТЕ 28 ГОД , ЗАЩОТО НЕ СЕ ТЪПЧА С БУКЛУЦИ . ОГЛЕДАЙТЕ СЕ И ПРЕЦЕНЕТЕ СЕГАШНИТЕ МОМИЧЕТА НА КОЛКО СА И НА КОЛКО ИЗГЛЕЖДАТ . ДИЕТАТА НЕ Е ДА СИ ВЕЧНО МЛАД А ДА СИ СЪС ДОБРО ЗДРАВЕ
D. Slavoff

2014.09.30 | 18:45

7
Не храната е враг на здравето. Лошата, некалорична храна е враг за здравето. Добрата, еко храна, чиста, непреработена, е лек за човека.

2014.09.29 | 15:49

6
Другари какво се занимавате с това продажно изчадие,той продаде душата си на дявола Др. Сидеров нито с мъжете мъж,нито с жените жена
tuti - fruti

2014.09.25 | 10:22

5
Що ни занимавате с глупости на фона на мизерията,болката и страданиети, който съществуват в тази страна.
Фен на Бахур с Туршия

2014.09.24 | 23:51

3
Лили е вечна, михлюзи такива! Тя е била създадена преди 65млн. години и ще живее най-малко още толкова! Когато Лили е разхождала динозавър на каишка, вашите прадеди и прабаби са си пощели въшките по клоните на дърветата и са кудкудякали нечленоразделно, а Лили и тогава е пеела, изнасяла концерти и записвала албуми!
svidetel

2014.09.24 | 23:52

4
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ДО 2

2014.09.24 | 17:11

1
ТИ ИЗБИ РИБАТА

Добави коментар

Водещи новини