Бившият мъж на фолкпевица е трафикант №1 на крадени коли

  • 23 септември 2014 08:24

  • 14328
  • 4
Бившият мъж на фолкпевица е трафикант №1 на крадени коли
©

Бившият мъж на известна фолкпевица е сочен за трафикант №1 на крадени коли у нас в момента, пише "Телеграф", позовавайки се на високопоставени източници от МВР.

В разработките на спецченгетата пишело, че Красо, който е родом от Свиленград, прибирал пари от всички автокрадци, които изнасяли скъпарски лимузини зад граница. Най-елитният джамбазин, специализиран в отмъкването на джипове "Рейндж Роувър" и "Инфинити", познат в подземния свят като Байката, пък тръпнел в очакване кога ще бъде екстрадиран в Индия. В царството на махараджите иначе кроткият компютърен гений Юлиян Ценев успял да източи заплатите на цяло РПУ, но го заковали с железни доказателства.

"Лимузините и тузарските джипове се изкарват директно в чужбина, а не се режат по моргите. В момента най-много вървят "Рейндж роувър" и "Инфинити". Маршрутите са България-Гърция-Турция към Арабския свят", разказват спецченгетата. Според тях в момента точно 7 души държат каналите за крадени возила, като почти всички са бивши митничари. Най-маститият от всички бил бившият съпруг на фолкпевицата, който нашумя сред обикновените хора със сватбата, а след това и с развода с русата изпълнителка. "Всички мислят, че Красо е митничар. На него му е угодно да се смята така, а и има дебели връзки по митниците. В момента никой не минава границата, без да му се отчете. Има контакти по всички ГКПП-та, не само в Свиленград. Прибира пари от всички", твърдят висши полицаи.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
14328 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2014.09.25 | 00:06

4
Ченгетата, като знаят кои са тези седем души, защо не ги арестуват, или така се издържат, от кражби, проституция и наркотици. Къде е Цацаров, къде правосъдието, къде е правителството. Всички те са боклуци, за това нямаме държава.

2014.09.24 | 23:13

3
Заптиетата знаят за крадците и си докарват бонуси за да участват в престъпните схеми. Митничарите заптиета, постоянно искат да им дадеш евро уж че нещо не било наред с документите, и нарочно те бавят. Като им се дадат пари веднага стават разговорливи и щастливи.
стен

2014.09.24 | 23:13

2
нали и той се отчита по нагоре . как ще си заколят кокошката
onq s konq

2014.09.24 | 22:01

1
Това е нагледна демонстрация эа практическо вдъхване на живот на "Планът Сидеров" и ориентиране на българските търговски отношения към Евраэия .

Добави коментар

Водещи новини