Бивш кмет и съпругата му са с опасност за живота след тежка катастрофа

  • 21 септември 2014 13:26

  • 4870
  • 2
Бивш кмет и съпругата му са с опасност за живота след тежка катастрофа
© Архив

Бившият кмет на врачанското с. Мраморен Огнян Котов и съпругата му Веска са пострадали тежко в жестока катастрофа, станала в събота сутринта. Котов е със счупен гръден кош, множество други фрактури и вътрешни травми и с опасност за живота. Той е настанен във врачанската болница. Заради тежката черепно-мозъчна травма съпругата му пък била препратена с реаномобил до столичния "Пирогов" и състоянието й е критично, съобщи "24 часа".

Според разследващите Котов е излязъл с автомобила си от черен път край Мраморен на шосето за Оряхово в нарушение, без да спре и да се огледа. Върху него връхлетял идващо от Враца БМВ с испанска регистрация. Зад волана на наскоро купената на старо кола бил Христо Киров от врачанското с. Баница. Шофьорът на БМВ-то не успял да избегне сблъсъка и също пострадал при удара. Леко ранен бил и неговия спътник от Видин. И двамата били обслужени във врачанската спешна помощ и са освободени за домашно лечение.

Пристигналите на мястото на катастрофата полицаи тествали водача на немската кола с дрегер, който отчел отрицателен резултат. Екскметът не бил изпробван за алкохол, тъй като състоянието му не го позволявало.

По случая е образувано досъдебно производство.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4870 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
1

2014.10.15 | 15:28

2
Ама вЕрно си идиот. И тези тримата с навирените палци. Но в едно си прав - Господ наистина гледа.
The First Idiot

2014.10.15 | 15:26

1
Господ гледа кражбите на всички свини, крали от българският народ... и убива!

Добави коментар

Водещи новини