Моторист заряза пострадалата си жена, за да скрие мотора си веднага след катастрофа

  • 21 септември 2014 06:50

  • 5435
  • 3
Моторист заряза пострадалата си жена, за да скрие мотора си веднага след катастрофа
©

Моторист е скрил мотора си веднага след катастрофа, в която жена му пострадала, докато тя лежала ранена на пътя. Случката се разиграла в четвъртък, когато в 23:16 часа в полицията в Мездра е съобщено за катастрофа с пострадали на пътя между жп гарата на Елисейна и самото село, пише "Конкурент".

Двамата летели с „Ямаха“, когато паднали на пътя и жената получила черепно-мозъчна травма. Следите от гумите по асфалта са 21 метра. Съпругът оставил жената и отишъл да скрие мотора в гора край селото, на цели два километра.

Докато униформените стигнат на мястото, линейка е вдигнала пострадалата Д.С. от пътното платно и я е транспортирала до филиала на Спешния център в Мездра. Полицаите орткрили С.С. с охлузни рани по главата, ръцете и тялото и в явно нетрезво състояние близо до мястото на катастрофата. Тогава те не могли да намерят мотоциклета. При разпита си на място мъжът е давал противоречива информация.

Ден по-късно полицаите намерили мотора, с които семейството е паднало.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
5435 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2014.09.21 | 23:31

1
до къде се простира идиотщината на закона ? за да не му напишат акт / да го ограбят/ той е принуден да върши по голяма злина , деформациите които се пораждат от не обмислени наредби и закони са опасни за хората

2014.10.06 | 19:37

3
Kakyv akt,ta toj e upravliaval pian i po4ti e ubil jena si.Barzal e da skrie uliki.
КТМ

2014.10.06 | 19:37

2
Жени много, а моторте са скъпи! И аз на негово ясто бих постъпил така!

Добави коментар

Водещи новини