Азис изнася 3 милиона в чужбина

  • 20 септември 2014 10:50

  • 5938
  • 0
Азис изнася 3 милиона в чужбина
©

Най-богатият чалга певец у нас - АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв., е сериозно притеснен за спестяванията си и категорично е решил да ги изнесе на сигурно място в чужбина, пише "Всеки ден".

Според близки до певеца източници костинбродският славей разполага с авоари на стойност малко над 3 милиона лева, които ще вложи или в непоклатима банка в Швейцария, или в офшорна зона край Великобритания.

"Истина е, че обмислях такъв трансфер още преди година, но случилото се с банките у нас ми показа, че трябва да действам доста по-бързо", споделя АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв..

От два месеца насам той ползва услугите на финансова компания, която срещу четирицифрена сума месечно, борави с парите му и гарантира за сигурността им. на този етап Васко трябва да реши в коя точно банка иска да внесе парите си, сравнявайки условията, предимствата и недостатъците. АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв. се колебаел дали да повери спестяванията си в Швейцария, тъй като въпреки сигурността, данъците върху лихвите от депозити там не са малко, освен това страната може да разкрие банковата тайна, както това се случи наскоро за българите, които държат милионите си в нея.

Именно заради това фолк изпълнителят възнамерявал да депозира изкараните си пари в офшорни зони, където макар да няма допълнителна печалба от депозити, банката гарантира дискретността.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
5938 0

Свързани новини

Свързани галерии

Водещи новини