Аръков посочил Майонезата като поръчител на побоя му

  • 19 септември 2014 10:11

  • 6672
  • 1
Аръков посочил Майонезата като поръчител на побоя му
©

Актьорът Иво Аръков е посочил милионерът Александър Найденов, по-известен като Сашо Майонезата, като поръчител на побоя, който двама неизвестни и маскирани му нанесоха това лято пред дома му в кв. "Манастирски ливади". Тази новина е била съобщена от столичен криминалист от 6-то РПУ, който е присъствал на разпита на Аръков, пише "Уикенд".

Преди дни нашумелият с връзката си с дъщерята на Христо Стоичков - Мика, актьор влезе във "ВИП Брадър", а във визитката на представянето си, че полицаите все още не са разкрили кои са биячите му и кое е провокирало посегателството срещу него.

Оказва се, обаче че самият Иво Аръков много добре знае защо е пребит, но не иска да обяви това публично. "Срещнахме се с него на 18 юли, 2-3 дни след като беше пребит. Тогава разговаряхме повече от 3 часа и той насочи колегите към една основна версия, която искаше да съобщи писмено. Аръков бе категоричен, че е пребит по поръчка на Александър Найденов - Майонезата, който го набедил, че сваля актрисата Елен Колева. Иво Аръков беше убеден, че Сашо Майонезата е човекът, който му е изпратил биячи, но настояваше ние да проведем разследването, без да ни даде никакви насоки. В същото време няма как да призовем г-н Найденов като заподозрян за побоя, без той да бъде изрично посочен от жертвата си", коментира следователят.

Факт е, че месец преди да бъде нападнат и бит, Иво Аръков често бе засичан в компанията на Елен Колева, която все още се водеше държанка на милионера Александър Найденов. Елен Колева и Иво Аръков отбягваха да отговарят на въпроса дали са интимни и подмятаха, че са само близки приятели и колеги от Народния театър.

Последвайте канала на

Novini.bg
6672 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
отело

2014.09.29 | 01:34

1
Като не знае къде да пипа ще яде бой!

Добави коментар

Водещи новини