Измамник си спретна гонка с полицаи

  • 19 септември 2014 09:58

  • 2245
  • 2
Измамник си спретна гонка с полицаи
©

25-годишен измамник от Ветово, който е стар познайник на полицията, е бил спипан след като се е опитал  да осуети проверка, съобщиха от МВР в Полски Тръмбеш.

В сряда следобед в полицейското управление на Полски Тръмбеш бил подаден сигнал за БМВ с чуждестранни транзитни табели, което профучало по пътя Велико Търново-Русе и не спряло за полицейска проверка. Катаджиите веднага започнали преследване с джигита и преградили пътя му. В района на село Раданово полицаи отново опитали да го спрат, но вместо да се подчини на нареждането, мъжът с мръсна газ се насочил към полицая, след което преминал през лентата за принудително спиране, поставена на шосето. Веднага след това предните му гуми се спукали. Въпреки това нарушителят продължил да кара. Наложила се намесата на още двама полицаи. Мъжът излязал от колата и хукнал да бяга през поле с царевица, но бил задържан.

Когато полицаите проверили самоличността му , станало ясно, че е регистриран за телефонни измами. При огледа на автомобила униформените установили, че мъжът е подменил предната регистрационна табела и закрил задната с чужди транзитни табели с изтекъл срок на валидност. Той е задържал и срещу него е започнто бързо производство.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2245 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
nikks

2014.10.09 | 17:42

1
Ама че олигофрен, колко прост трябва да си за това незнам :D Май много филми е гледало момчето!

2014.10.09 | 17:42

2
От циганин какво искаш?

Добави коментар

Водещи новини