Концерт-спектакъл "Песни с благослов" на Поли Паскова

  • 18 септември 2014 16:08

  • 2537
  • 0
Концерт-спектакъл "Песни с благослов" на Поли Паскова
©

В София ще се проведе фолклорен концерт-спектакъл "Песни с благослов" на Поли Паскова, който ще се състои на 7 октомври в зала 1 на НДК от 19 ч.

В спектакъла участват още 4 изпълнителя и 36 танцьора от ансамбъл "Чинари", а освен песни и хора, са включени и послания от небесните Ангели - за Любовта и Светлината.

''Вярвам, че когато песните са изпълнени с Любов, то може да се докосне и най-тънката струна на душата на човек, да отключи доброто, да спомогне за осъзнаването и за повдигане на националното самочувствие на българина! Народните ни песни са енергийния ни стълб към небето, а българските народни хора са кодови стъпки по Земята, които повдигат положителните вибрации на Вселената! Досега всеки един от нас по някакъв таен или явен начин е работил на своята духовна нива. Дойде момента, в който трябва да се обединим, да си подадем ръка и да излезем заедно на голямата арена, където е необходимо да бъдем заедно! Имам нужда от Вашето присъствие и Вашата подкрепа в този важен момент! Нека заедно да попеем и да се повеселим !'', обръща се към почитателите си Поли.

Последвайте канала на

2537 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини