Майката на Камелия Воче била проститутка

  • 18 септември 2014 13:15

  • 9642
  • 4
Майката на Камелия Воче била проститутка
© Булфото

Майката на Камелия била проститутка и на Камелия й се е наложило още от малка да се справя сама. Цели 27 години Камелия не е виждала майка си и дори сега не са в добри отношения, това коментира журналистът Антон Стефанов в предаването "На кафе".

По повод избухването на Камелия Воче към Евгени Минчев, коментаторите на VIP Brother поясниха, че Камелия е знаела за влизането на Лорд Минчев и сама е решила въпреки това да влезе. Тази година имената на част от участниците в реалити формата са се знаели предварително.

Днес участниците от двете къщи ще се съберат в резиденцията и се очаква да се заформи голям скандал около Камелия Воче и Евгени Минчев. Двамата изявиха неприязън по-рано един към друг и си отправиха тежки обвинения.

"Евгени Минчев се изложи тотално, той е един циркаджия, взима пари от хората, рекетира ги, като им казва, че ще пише за тях в жълтите вестници. Той не е направил една читава стъпка. Сметнете сами, той е човек, който седи сам на Коледа и по празници, но сам си го е направил.", заяви Камелия Воче.

Минчев не й остана длъжен, като заяви, че единственото, което прави е да парадира, че е била любовница на бащата на Ели Гигова.

Последвайте канала на

Novini.bg
9642 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2015.12.02 | 20:06

4
Явно е наследствено!
4O4O

2015.12.02 | 20:06

3
PO DOBRE PROSTITUTKA,OKOLKOTO KURVA ILI OBIKNOVEN ,,MINDIL,,-KAKTO KAZVA V.KALEV. A KAMEL4ETO SI E MINDIL.
Родител

2015.12.02 | 20:06

1
Не я познавам Камелия и затова нямам право да я коментирам, но си задавам въпроса каква вина има тя че майка й била проститутка?!?! Защо трябва децата да носят кръста на родителите си? Съдете за човека като самостоятелна единица!

2015.12.02 | 20:06

2
Kakvato maikata ,takava i dashteriata !Krushata ne pada po dalech ot darvoto!

Добави коментар

Водещи новини