Мерят "градуса на щастието" в Дубай

  • 17 септември 2014 18:03

  • 1761
  • 2
Мерят "градуса на щастието" в Дубай
©

Премиерът на Дубай, финансовата столица на Обединените арабски емирства, шейх Мохамед ибн Рашид ал Мактум съобщи, че възнамерява да организира кампания под название "Щастието в Дубай", за да провери дали гражданите на княжеството са щастливи и какво им харесва в него, съобщава местният вестни "Ал Баян".

Властите в Дубай са решили да открият специални страници в най-популярните социални мрежи, в които желаещите ще могат да споделят свои впечатления и дори снимки на любими ресторанти и места за отдих, да разкажат за необичайни случки и полезни услуги. Допуска се също публикуване на оплаквания, съобщения и пожелания.

След тази акция градската управа иска да направи анализ на настроенията и предпочитанията на жителите, да награди компании, "ощастливили" най-голям брой хора, на възможностите за подобряване на услугите и други препоръки с оглед "повишаване на градуса на щастието", пише РИА Новости.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1761 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Дубай с е моли за защита

2014.09.18 | 08:30

2
многото ненужни на пръв поглед вредни з а околната сред а сгради в този регион се изграждат ударно поради чакани големи товарни и други кораби пристигнали вече на Юпитер.>ТЕзи скромни от космическа гледна точка сгради предупреждават + Не кацайте над нас има преродени като камили ,коне че и човеци с дрехи ама прекъпани """

2014.09.18 | 08:30

1
първия с греблото подав а май няма д ани ударят а втория подава чре з миризмат а не се знае колко са пили шпикерите

Добави коментар

Водещи новини