Фалирал преди 20 години бизнесмен обяви гладна стачка

  • 17 септември 2014 15:11

  • 1469
  • 2
Фалирал преди 20 години бизнесмен обяви гладна стачка
©

Фалиралият преди 20 години бизнесмен Петър Косев обяви гладна стачка пред сградата на община Кърджали, съобщи "24 часа".

Протестиращият, който работи като нощен пазач към общината, настоява да му бъде повишена заплатата и да му бъде дадено ново общинско жилище.

"Живея като животно - без ток, в общинска къща, чийто покрив тече. Животът ми се превърна в пълна трагедия. Погребах трима близки. Голямата ми дъщеря бе изнасилена и е в психиатрията. Средната се разболя от множествена склероза. Малката изпратих при майка й, защото условията, в които живея, не позволяват да ги прибера при мен", обяви Косев.

От години бившият бизнесмен търси съдействие от институции, и граждани. Предишни години той е обявявал гладна стачка и дори е заплашвал да се самозапали.

Косев твърди, че в зората на демокрацията е бил най-богатият човек в Кърджали, но след като се опитал да върти бизнес с алкохол, бил изигран и загубил всичко.

Последвайте канала на

1469 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
уточнение

2014.09.18 | 06:01

2
///Косев твърди, че в зората на демокрацията е бил най-богатият човек в Кърджали,//// ..............Ами който е имал пак ще има,който е нямал пак няма да има..........явно е нямал

2014.09.17 | 19:23

1
Za6to mi blokirate posta?Ve4e varnahte horata v kamennata era!

Добави коментар

Водещи новини