Поставят легнали полицаи на мястото, където граниен полицай премаза бебе

  • 17 септември 2014 15:09

  • 1416
  • 2
Поставят легнали полицаи на мястото, където граниен полицай премаза бебе
©

Пет легнали полицаи ще има в созополското село Крушевец, където граничен полицай уби 11-месечно бебе. Новината съобщи кметът на селото Иван Иванов, цитиран от Фокус.

Решението за поставянето на ограничители на скоростта беше взето от комисия, която направи проверка в селото след трагедията. Пътят, който преминава през Крушевец, е главният път между Бургас и Малко Търново, който води към Турция. Той е един от най-натоварените.

Миналата седмица граничният полицай Костадин Стоянов не успя да вземе завоя и помете количка с 11-месечната Краси, която загина на място.

Въпреки взетото решение за поставяне на неравностите по пътя краен срок за това все още няма, стана ясно от думите на кмета. „Доволен съм от това, което решиха специалистите, но това е само една стъпка. Докато не се изградят, няма как да съм спокоен”, каза Иванов. Предстои тепърва да бъде направен проект за поставянето на неравностите. Те ще бъдат разположени на възлови места, където има много пешеходци - в центъра на селото, до здравната служба и площада.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1416 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Е - Ник

2014.09.19 | 15:52

2
Ако снимката изобщо е от истинското място - правят ги сглобяеми, за да ги махнат след приключване на народното недоволство (то трае около 3 дни).
уточнение

2014.09.19 | 15:52

1
след дъжд качулка

Добави коментар

Водещи новини