Женски бой на кооперативния пазар в Сандански

  • 17 септември 2014 12:43

  • 7645
  • 1
Женски бой на кооперативния пазар в Сандански
©

Три жени от Сандански се сбиха на кооперативния пазар след скандал за пари.

На подсъдимата скамейка в Районен съд - Сандански попаднаха Наталия Стоянова, която е търговка на зеленчуци, Роза Емилова, чистачка към общинско дружество „Стройкомтранс”, и дъщеря й Илияна Емилова, пише struma.bg. В съда като свидетел беше доведена внучката на Емилова - Роза, която предизвикала скандала. Те отнесоха по 100 лв. глоба по Указа за борба с дребното хулиганство.

Скандалът започнал, след като внучката Роза взела пари назаем от търговката Наталия Стоянова, но не върнала борча навреме. На 11 септември 2014 г. около 16.00 ч. на кооперативния пазар в Сандански Наталия видяла Роза и я попитала кога ще върне парите. Отговорът на 16-годишната внучка бил: „Къде е мъжът ти?”. Наталия й казала: „Аз ти дадох парите и трябва да ги върнеш на мен, не от мъжа ми. За какво го търсиш?” „За един х...й, за да му върна парите”.

Пред десетки свидетели търговката, работничката към чистотата и дъщеря й, която също била в района, се сбили, отправили си псувни и обидни думи. И трите жени бяха наказани от съдия Катя Сукалинска солидарно с по 100 лева глоба.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
7645 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.09.18 | 07:57

1
Цигански истории между Български патки !

Добави коментар

Водещи новини