Наско Месечков ексклузивно разкри мисията си във VIP Brother (снимка)

  • 17 септември 2014 11:13

  • 7494
  • 4
Наско Месечков ексклузивно разкри мисията си във VIP Brother (снимка)
© Булфото

Броени дни преди да стартира новия сезон на VIP Brother, продуцентите разкриха много от имената на съквартирантите, но влизането на професионалния танцов хореограф – Атанас Месечков успешно бе запазено в тайна до последно. Буквално часове преди да прекрачи прага на „Образцовия дом“, той направи нещо, което друг не бе до този момент – разкри своята лична мисия, която е решил да преследва в ексклузивно видео, записано буквално часове преди старта на участието му, което беше публикувано в профила му в социалната мрежа facebook.

Ето каква сподели Наско: „За мен VIP Brother е огромен социален експеримент. Моята лична мисия ще бъде да докажа, че един професионален спортист може да бъде такъв и в затворена среда. Да не се отказва от целите си и да преследва спорта до дупка. Ще се стремя всички да заобичате латиноамериканските танци.“

Месечков показа признателност и към двете си партньорки в Dancing Stars – Вили Марковска и Нели Атанасова: „Благодаря ви за подкрепата, която оказвате всеки божи ден, благодаря ви за приятелството!“.

Талантливият танцьор не пропусна да просълзи и майка си, като отправи към нея сърцераздирателно обръщение: „Мамо, обичам те! Благодаря ти, че ме подкрепи и вярвай, аз няма да те изложа, ще дам всичко от себе си, за да се представя достойно!“

Последвайте канала на

Нора Виткова
7494 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2014.09.19 | 05:38

4
Misiata mu e da stroshi nai -mnogo huevini-za nai- kratko vreme !

2014.09.19 | 05:38

3
Porednia skapan pederuga.....Da go sloja na maika mu !
pff

2014.09.19 | 04:40

2
няма такава боза,като тези риалита.Единствено съм гледал сезон 1,защото беше новост,а и бях прекалено малък.И най смешно ми е като минат две седмици и като пуснат видеа от близки и познати как почват да ревът.Все едно са ги пратили на война или са влезли против тяхната воля,или пък няма да се видят 10 години.Хората отиват да се трудят в чужбина и са далеч от семейставата си с години и не се държат така,тия ред сълзи,ред сополи.

2014.09.17 | 19:51

1
Razvinten gei.....

Добави коментар

Водещи новини