Война за трупове във Враца

  • 17 септември 2014 10:20

  • 1599
  • 1
Война за трупове във Враца
©

Няколко траурни агенции във Враца скочиха на санитар в моргата на местната болница, защото им "взимал хляба", пише в. "Телеграф". В подаден сигнал до общината, шефа на ОД на МВР и директора на болницата се твърди, че Владимир Цанов върти бизнес с умрелите.

Според сигнала той се добирал до смъртни актове и лични карти, чрез свой доверен човек в болницата и ги давал на една определена агенция, която вероятни "кихала" пари за услугата. По този начин само една траурна фирма се снабдявала с "клиентела" за сметка на конкуренцията в бранша. На това отгоре посредникът в моргата гонел с пистолет и полицейска значка представители на осемте агенции, които са се подписали под сигнала.

Ощетените дори направили собствено разследване и разбрали, че санитарят има своя агенция, която е регистрирана във Вършец. В далаверата с умрелите е забъркана и служителката на общинското предприятие "Обредни дейности" Веселка Генова, става ясно от сигнала. Тя била в комбина със санитаря и умишлено задържала парите за изкопаване на гробни места или за наемането им.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1599 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.03.27 | 18:04

1
Северозападна България е рай за комунистите, за това е на това дередже.

Добави коментар

Водещи новини